30pcs Pakabukai Banga Elektrokardiograma Modelio Pakabuką Jungtis Raw Žalvario Papuošalai Pakabukai Apyrankės Auskarai Moterims, Papuošalai Išvados

€2.71

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w56793

quantiti:30pcs

dydis:38*24mm

skylės dydis:apytiksl. 2,5 mm

medžiaga:žalvario žaliava

stilius:banga jungtis raw žalvario papuošalai

naudojimas:pasidaryk pats apyrankės auskarai papuošalai priėmimo

būklė:naujas prekės ženklas

Apmokėjimas: Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, kurios yra saugumo kelią jums.Prieš baigsite mokėti patikrinkite savo pristatymo adresą,pašto kodą ir telefono numeris yra teisingas.Ačiū.

Pristatymas : 24 valandos išsiuntimo mėginio kad po www.juozasrimkus.lt patvirtino mokėjimo, išskyrus valstybines šventes.(Paprastai www.juozasrimkus.lt reikia 24 valandos patvirtinti mokėjimą ) didelis kiekis, kad prašome susisiekti su mumis dėl pristatymo laikas,Paprastai, mes išsiųsti per 3-7 darbo dienų, Jei jūsų užsakymo suma >=200USD nemokamas pristatymas DHL/EMS/UPS/DPEX .Mes jums pasirinkti geriausias būdas.Ji paprastai trunka apie 4-10 dienų.Jeigu jūsų užsakymo suma yra mažesnė nei 200USD , Mes laivas, kurį kinija po registre, oro paštu,tai trunka apie 10-25 darbo dienų .

Grąžinimo Politika:

Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.

Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka jums,jei produktas turi kokybės problemų.

Atsiliepimai : Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Kreipkitės į mus: Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus !Ačiū !Dėkojame už jūsų paramą !!!

Žymos:Mercedes Sparno įrašus, Mercedes X156 šepetys, Mercedes W220 Cdi Twist, Mercedes X156 Media, Mercedes W461 Grilis, Mercedese Pavarų Rankena, Mercedes W246 Plokštė, Mercedes W220 Cdi Viryklė, Mercedes Plauti Rankšluostį.

Spalva ŽALVARIS
Metalų Tipas Vario
Bauda ar Mados Mados
Skylės dydis maždaug. 2,5 mm
Modelio Numeris pakabukai jungtis
Elemento Tipas Pakabukai
Stilius Banga
Medžiaga žalias žalvaris
Prekės Pavadinimas SunMoon
Išorinis dydis maždaug. 38*24mm

Parašykite savo atsiliepimą!

30pcs Pakabukai Banga Elektrokardiograma Modelio Pakabuką Jungtis Raw Žalvario Papuošalai Pakabukai Apyrankės Auskarai Moterims, Papuošalai Išvados

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai