Satino Vestuvių Suknelė Brangioji Trumpas Rankovės Kamuolys Chalatai Paprasta Nuotakos Suknelė Moterims Kaimiškas Civilinės Pigūs Chalatas De mariee Spalvingas

€278.35

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w56544

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Ši suknelė gali būti pagal užsakymą pagaminti, nėra jokių papildomų išlaidų daryti pasirinktinis dydis ir spalva.

1.kai jūs pateikiate užsakymą, jei jums yra ne standartinio dydžio ,prašome palikti savo tikslius matavimus.Jei jums yra standartinio dydžio, patikrinkite mūsų dydžio diagramos, mes suknelė dydis, pagal mūsų dydžių lentelė.

2.Pakuotės tarifo apmoka pirkėjas,numatys savo šalies muitinės.Tikimės, kad jūs žinote, kad.Brazilija užsakymą,prašome palikti savo CPF jūsų užsakymą,muitinės reikia.Ačiū!

3.Suknelė gali būti atliekami pasirinktinis dydis, spalva, dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame jums rasti profesinei pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimų Metodika prieš perkant suknelė internete.

Q:Kaip pagal užsakymą pagaminti suknelės ?

A: Jūs galite siųsti suknelės nuotrauką į mane, tada aš duosiu jums gerą kainą, jei jūs galite priimti, mes atsiųsime jums mokėjimo nuorodą.

Q: Kaip pagal užsakymą pagaminti matavimai?

A: Mes galime teikti nemokamas užsakymą paslaugą.

Pirma, jūs galite pasirinkti bet kokio dydžio užsakymą, tai tik mokėjimo, ir tada jūs siųsti man savo matavimai, įskaitant:

Krūtinė ___ colių arba ___cm,

Juosmens ___ colių arba ___cm,

Klubų ___ colių arba ___cm,

Klubų ___ colių arba ___cm,

Tuščiaviduriai hem(su bateliais) ___colių arba ___cm ,

Jūsų Ūgio(su bateliais) ___ colių arba ___cm,

Rankos Ilgis ___ colių arba ___cm.

Q:Kaip pagal užsakymą pagaminti spalvas?

A: Mes galime teikti nemokamas užsakymą spalva paslaugų.

Jūs galite pasirinkti savo spalva, pagrįstą mūsų spalvų paletę arba susisiekite su mumis.

Q: Gamybos laiko ir laivybos laikas?

A: Paprastai mūsų gamybos metu, yra 5-25 dienomis, pagreitinta tvarka 3-8 dienas.

Kai jūs pateikiate užsakymą, jūs galite patikrinti bendras laivybos laikas.

Dydžių Lentelė

1.Dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos,taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį, prašome pasirinkti, kaip mūsų spalvų paletę ir dydžio diagramos,becase dydis gal šviečia įvairių su jūsų šalyje. 2.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie savo išsamią dydžio krūtinė___,juosmens___,klubų___,tuščiavidurio grindų be batų___,Aukšti Kulniukai jums bus dėvėti colių arba___cm, ir įvertinti save kaip mūsų matavimo instrukcija žemiau. 3. Jei turite kokių klausimų prieš ar po nusipirkti suknelę, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums patenkintas paslauga.

Pristatymas

1. palikti pranešimą sąlygą: noriu užsakymą dydis, spalva, kitų stilių; pasakyti mums tikslią datą, jums reikia suknelė; turi kitų poreikių suknelė informacija 2. jei norite, kad pačios spalvos, kaip paveikslėlyje, taip pat prašome palikti pranešimą pasakyti. 3. Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.El. Mes atsakysime į jūsų klausimus per 24-48 valandas.arba Prašome naudoti TradeManager susisiekti su manimi. 5.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.Prašome sekti vertinimo instrukcijas, ir įvertinti save atidžiai. 6.Jei norite atšaukti užsakymą : mes priimame, visa grąžinamoji išmoka per 24 valandas po to, kai užsakymo pateikimo; Prašome palaikyti mūsų įmonė informacijos, kontaktų failą, patikrinkite mūsų interneto svetainėje, kai turite laiko, ar reikia naujus produktus, jūs rasite gražus suknelės, kurie yra talpinti savo rinkoje, taip pat.Taip pat atsiųsti mums elektroniniu paštu, jei jūs padaryti savo dizaino, mes galime padaryti pagal klientų reikalavimus.Tikimės, kad dirbti su jumis!

null

null

Žymos:Sužadėtuvių Suknelė žydra, Ballgown, Pinikai Nėriniai, Grynasis Mergina, Suknelė Wed, Suknelė Suknelė, Quinceanera Suknelę, Suknelė Prom, Crystal Vestuvių Suknelė, Katedra Traukinio Vestuvinė Suknelė.

Built-in Liemenėlė Taip
Traukinys NĖRA
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Talėja Natūralus
Vestuvinė Suknelė Audinys Satin
Nėščioms Moterims, Taip
Siluetas Kamuolys Suknelė
Prekės Pavadinimas PLANOBRIDAL
Kilmės KN(Kilmės)
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Iškirpte Brangioji
Atgal Dizainu užtrauktukas
Rankovės Stilius Nuo Peties
Tikrasis Vaizdai No
Mados Elementas paprastas
Apdaila Appliques

Parašykite savo atsiliepimą!

Satino Vestuvių Suknelė Brangioji Trumpas Rankovės Kamuolys Chalatai Paprasta Nuotakos Suknelė Moterims Kaimiškas Civilinės Pigūs Chalatas De mariee Spalvingas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai