Struktūra Alu grindų plokštės 5

€262.68

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w56459

Telefonas: 854556349 M Ail: Aleksas.wccsolar.es

Pristatymas Ispanija 24/48 Val Laivybos Europoje 48/96 Valandą Žingsnių nuo Saulės montavimas

WCCSOLAR struktūra ALU grindų plokštės 5

Struktūra Alu Grindų Ji yra siekiama įtvirtinti, Kad vienodo padengti.Pokrypio ir orientacijos gali būti baigė su daugiau kaip 30 °, priklausomai nuo vartotojo poreikio.

Greito surinkimo

Ačiū tiekimo visos sudedamosios dalys, surenkamieji sistema, taip pat naujoviškų surinkimo priemonėmis "Spustelėkite, surinkimo laikas yra labai sumažintas.

Maksimalus Universalumas

Tarpinis ir galutinis kabės, reguliuojamo aukščio, taip pat stogo kabliai, jie suteikia didelį lankstumą montuoti bet kokio tipo modulio ar stogo danga.

Prisitaikymo gebėjimus optimalus

Ačiū naudoti teleskopiniai dalys millimetric dydžio montavimas gali būti atliekamas.Sunkus uždavinys pjovimo tvirtinimo juostos nebėra būtinas.

Ilgas tarnavimo laikas

Visi sistemos komponentai yra pagaminti iš aukštos kokybės A2 aliuminio arba nerūdijančio plieno, todėl daug atsparumas korozijai yra garantuotas.

Maksimalus Saugumas

Tvirtinimo sistema yra patikrinamas su saulės matmenų apskaičiavimo programą, pagal statines apkrovas skirtingų apima ir yra pagal DIN 1055 reikalavimus.

Konstrukciją sudaro:

4 profiliai, Laikiklis

4 trikampiai

4 jungės Tarpinės

4 jungės pabaigos

8 varžtai 25/15 veržlė su poveržle

8 varžtai su metalo taco

2 Tiesinis ryšys + 25/15 varžtai su veržle

SĄLYGOS

Kontaktai

Jokios abejonės, jums gali turėti, ar technikos, apie mūsų produktus, statusą savo užsakymų ar siuntos numerį savo paketą turime: telefonai, taip pat mūsų laišką, kuriame galime atvykti į visus jūsų klausimus

TELEFONAS: 854 556 349

GALIMA Wccsolar

Aleksas.wccsolar.es

Servico.wccsolar.es

Pirkti Internetu

Su mumis galite pirkti pat saugūs, kaip įmanoma, mes turime labiausiai mokėjimo formas.Atminkite, jei įrašas, jūs privalote nurodyti pavadinimą ir telefono numerį, kad mes galime patalpinti jūsų užsakymą

. PAYPAL

. VISA"

. PERDAVIMAS

Nemokamai

Pristatymas į namus su 24/48 val paslaugų kompanijos DHL,Envilia,Coreeos,express,Zeleris,Tipsa,TSB,TXT (Per 24/48 val pristatymo), Siuntas į CANARIAS SEUTA ir MELILIJA, patikrinkite kainas prieš pirkdami ačiū.

Grąžinimo politika, Pagal ispanijos teisės aktus, politikos grįžta ir teigia, on-line pirkti produktus, jums privalo suteikti tas pačias garantijas ir teises į pirkėjo, įsigyjami off-line, tai kodėl grąžinimo politikos elementai įsigyti ne WWW suteikiama below.WCCSOLAR.NET.

Priežastys, dėl kurių straipsnis gali būti grąžintas yra ribotas.Bet kuriuo atveju, visi produktai parduodami iš šios parduotuvės buvo patogiai patikrinti ir peržiūrėti prieš vežimą, todėl mes rekomenduojame, kad prieš priimdami bet kokį paketą, įsitikinkite, kad pakuotėje yra geros būklės.Jei ne, prašome nepriimti užsakymo, ir kreipkitės WWW immediately.WCCSOLAR.NET pranešti apie sergamumą ir rasti sprendimą, kaip judrus ir tinka, kaip įmanoma, nes parašo gavimo kvitą netiesiogiai pripažįsta, kad pakuotėje yra puikios būklės, Todėl, jei turite žalą, transporto įmonė, nebus daugiau jokių kitų reikalavimų, ir WCCSOLAR negali priimti grįžti elementų žalos.

Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas jūsų įsigytas produktas Internetu, jūs turite 7 dienas skaičiuoti nuo pristatymo datos grąžinti.Prieš priimant tokį grįžti klientas turi susisiekti WWW.WCCSOLAR.NET per terminą, nurodytą el. paštu ar telefonu, ir jums bus suteikta procedūrą, sekti, kad grįžti.Gavus produkto puikios būklės jums bus grąžinti sumą, jūsų pirkimo, atėmus transportavimo išlaidas, sumokėti tuo metu, WccSolar, banko pavedimu į sąskaitą, galite mums pasakyti.

Bet grąžinti be išankstinio komunikacijos bus atmestas WWW.WCCSOLAR.NET tam, kad būtų galima priimti grįžti produkto ir jo pakuotės turi būti geros sąlygos, be groteles ar pažeistos ar sugadintos pakuotės, įskaitant ir visus dokumentus kartu su produktu, taip pat jų priedai.Klientas turi teisingai pakuotės, kuri užtikrina transporto, be žalos.Vieną kartą gavo ir patvirtino, kad produktas yra toje pačioje valstybėje, nes ji buvo išsiųstos, jūsų suma bus atkurta banko pavedimu.

1.-palaikomos sukelia grąžinimo produktai:

• Kad prekė jums pristatyta neatitinka užsakymo.

• Jei dėl kokių nors priežasčių pristatymo laikas yra didesnis negu jūsų užsakymą, mes su jumis susisieksime sakau apytikslę datą, siuntos.Tačiau, jei vėlavimas yra tokia, kad tvarka yra nebereikalingas, mes rekomenduojame, kad jums nereikia priimti paketą.Tai padės sutaupyti grąžinimo išlaidas.

Nustatyta, kad siunta yra atliekami neteisingu adresu.Šiuo atveju tik, grąža gali būti atliekamas remiantis, dėl įmokos.

2.-elementų būseną, kad jūsų grąža yra priimami:

• Grąžinimo užsakymą būti priimtas, ji yra būtina, kad būtų uždaromos savo originalioje pakuotėje ir puikios būklės.

3.-nustatyta tvarka grąžinti produktai:

• Tuo atveju, jeigu produktas turi būti grąžintas, turite susisiekti WWW.WCCSOLAR.NET e. pašto paslaugos adresas.wccsolar.Lt, arba paskambinę telefonu 854 556 349, nurodant užsakymo numerį ir grąžinimo priežastis.

Po tokios informacijos, galite siųsti straipsnyje nurodytu adresu ir jums, ir kai geros būklės, prekių patikrintas, grąžinamoji išmoka už pirkimas bus atliekamas.

• Išlaidos, patirtos dėl grąžinimo ar keitimo (daugiausia įmokos) bus tenka klientui.

4.-didžiausias terminą grąžinti:

• Mažmeninės prekybos Valdymo Įstatyme nustatytos ne ilgiau kaip 7 kalendorines dienas nuo pristatymo užsakymo vartotojų, po šio termino, ne grįžti bus priimtas.

5.-REIKALAVIMAI

Pagal prekybos kodekso (art. 366) ieškinys už žalą, paskirstymas ir iš viso ar dalies krovinio praradimą, ji turi būti atlikta per 24 valandas nuo jo gavimo, išskyrus atvejus, kai žala buvo akivaizdu, tokiu atveju prašyme turi būti pristatymo metu.

Žymos:Housse X Cover "samsung", Suknelės Medvilnės Atspausdinti, Suknelės Medvilnės Kuveito, Galaxy A50 Stiklo 5 Vnt, Eink Ekrano Modulis 75, Suknelės šokių Arabų, Korekcija Roller 30 M, Crown 53 110 Bcd Ligos Priepuolis, Isuzu Npr Vakuumo Vožtuvas.

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Struktūra Alu grindų plokštės 5

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai