Klasikinis Naujas Mens Nerūdijančio Plieno, Rudos Odinės Anglies Bell Žiūrėti PVD BR Automatinė Mechanicl Savarankiškai vėjo Sidabro Dive Laikrodžiai

€29.37

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w56242

Automatinis Mechaninis Laikrodis .Plienas žiūrėti .Visi 3 maži Ciferblatai darbo baudą .

Visi yra Žiūrėti tik.Ne lauke

Pirkimo Gairės

N otice:

1 ) .

Šis projektas nėra priimti neutralų atsiliepimą arba neigiamų atsiliepimų.

Jei norite gauti elementus bet yra nepatenkinti, pirmą kartą, prašome susisiekti su mumis.Mes jums priimtiną atsakymą.Prašome don ' t aklas paliko mus neutralų atsiliepimą arba neigiamų atsiliepimų. 2 ) .Jei jums užbaigti mokėjimo 20 darbo dienas gauti ne elementą.

Prašome susisiekti su mumis.Mes grąžinsime jūsų visų pinigų , ir vėl laisva laivo prekės jums .

3 ) .Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia www.juozasrimkus.lt.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas atitinka adresą, kurį norėtų mus į laivą.

Pristatymas : Paprastai paketai bus siunčiami iš kinijos po ( Jis yra labai saugus ir greitas būdas tarptautinio pristatymo,Pristatymo laikas, reikia tik 15-35 dienas) kaip greitai, kaip mes baigti užsakymą, taip pat,mes apie sekimo numerį laiku todėl, kad jūs galite sekti internetu, bet kuriuo metu.

arba, Jei jūs norite gauti savo daiktus, nedelsiant,prašome susisiekti su mumis laiką, prieš jums padaryti užsakymą,mes pasirūpinsime, kad pašto siuntoms į jūsų operatyvus pristatymas,paslauga turi kainuoti papildomų mokesčių.

Pranešimas : Rusija .Brazilija.Čilė .Pietų Afrika ..ir kai kurių kitų Pietų Ameraican Šalyse.gal imtis 60-90 dienų pristatymas.todėl prašome pasirūpinti, prieš jūsų užsakymą.

Grąžinimo politika :

* Grąžinimo/keitimo yra (Pirkėjas neprivalo mokėti už nugaros Mokesčiai) jei suknelė yra sugadintas,netobulumo, arba jie neteisingi.Pirkėjas reikia rūpintis grįžti pašto išlaidas.visi pirkimai turi būti grąžintas arba pakeistas per 3 dienas su visiškai nauja būklės, kaip jūs jį gauti..

* Dėvėti arba pakeisti,pritaikyti ar pakeisti spalva suknelės negali būti grąžinami ar keičiami.

* Atminkite, kad susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų su pirkti,mes pasistengsime ją išspręsti už jus, prašome manyti, Bendravimas yra geriausias būdas,Nėra paprasta, neigiamas /neutralus atsiliepimų.

Atsiliepimai :

mes tikimės, kad jums gali mylėti savo suknelės ir patenkintas mūsų visų paslaugų,Jūsų pripažinimas yra mūsų motyvacija kuriant mūsų įmonę ir gerinti mūsų paslaugas kiekvienam klientui.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums keturi 5 - Išsami Pardavimo Reitingas (DSR), kurios gali padėti daug mūsų verslo plėtrai.

P. S-prašau, nepalikite mūsų, 1,2,3 arba 4-žvaigždučių išsamios pardavėjo reitingus ,nes jie yra lygi Neigiamų atsiliepimų,Kaip tai, ką mes sakėme anksčiau,jei esate nepatenkinti mūsų daiktų/paslaugų,prašome susisiekti su mumis tuo metu,mes padarysime viską, kad jūs patenkinti.

Žymos:Regata žiūrėti, Dive Vyrams žiūrėti, žiūrėti Foto, žiburių šukos Plaukų, Dainą žiūrėti, Steeldive, Replika Seiko, Automatinis Riešo Laikrodžių Vyrams, Lankas Aukso, Dėl Nardymo žiūrėti.

Stilius Prabangūs/ru
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Juostos Ilgis 20inch
Funkcija Pilnas Kalendorius
Kilmės KN(Kilmės)
Ciferblato Skersmuo 46mm
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Byla Storis 10mm
Juostos Plotis 20mm
Užsegimas Tipas Sagtis
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Bylos Medžiaga nerūdijančio plieno
Byloje Formos Stačiakampis

Parašykite savo atsiliepimą!

Klasikinis Naujas Mens Nerūdijančio Plieno, Rudos Odinės Anglies Bell Žiūrėti PVD BR Automatinė Mechanicl Savarankiškai vėjo Sidabro Dive Laikrodžiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai