40s Šukuotos Medvilnės megzti audinio Susikabinti Medvilnės Jersey Audinio, "PASIDARYK pats" kūdikių drabužiai, kombinezonai, aptraukti, paklodės Medvilnės Audinio

€6.50

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w56086

Atkreipti dėmesį :

Kaina yra vienas gabalas(50 cm ilgis *170cm plotis)

Svoris vienas gabalas yra apie 0.15 kg.

Vienas gabalas yra 50x170cm ,

Dviejų dalių yra 100x170cm,

3pcs dydis yra 150x170 ir pan..

Prašome atkreipti dėmesį, kad fizinio nr. vaizdas labai ryškus, priklausomai nuo jūsų monitoriaus spalvų yra neišvengiamas, proto apeiti.

Audinio kartais mažas trūkumas: džemperiai, buvo trūksta, siūlai neišvengiamas.Nedidelis defektas neturi įtakos didelis poveikis

Naudojimo Audinys, vidutinio storio, dvigubo trikotažo audinio technologija, tinka kūdikių drabužiai, kombinezonai, aptraukti, paklodės, ir t.t audiniu vystyklai soft close fit.Pastaba: 1. Dėl skirtingos ekrano, tikrasis objektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, prašome suprasti. 2. Dėl vadovo matavimo, gali būti 1-2cm paklaida.

Apie Laivybos:

Jei bendra suma yra mažesnė nei $5, mes išsiųsti prekes per ekonomikos paketas, logistikos informaciją, tik, dainos vidaus, ir nebus jokių logistikos informacija po to, kai prekės atostogos kilmės šalyje ,jei norite naudoti anothercourier, prašome pranešti mums.Tačiau nereikia atidaryti ginčą kreipkitės!Atsiliepimai:

1.Jei yra kokių nors problemų, su mūsų produktu jūs galite prašyti grąžinimo arba grąžinti per 7 dienas nuo gavimo dienos.Bet prašome susisiekti su klientų aptarnavimo pirma, prieš grįžtant, ar pradėti ginčų, mes stengiamės jums padėti.Ačiū!

2.Postive atsiliepimus ir penkių žvaigždučių, yra labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Ekonomikos, logistikos pakuotė transportavimo metu yra paprastai apie 60 dienas, būkite kantrūs, paprastai jis gali atvykti laiku, bet jei apsaugos laikotarpis yra ilgesnis, mes galime išplėsti apsaugos laikotarpį arba pakartotinio pristatymo ar grąžinimo, jei yra kokių nors problemų, prašome Susisiekti su mumis ir mes mielai jums padėti.Jei negaunate pakuotėje ne įprastu laiku, prašome susisiekti su mumis dėl apžiūros.

Žymos:Audinio Siūti, Herojus Jersey Audinio, Derliaus Jersey Audiniai, 40s Vintage Drabužių, Kūdikių Audinio Jersey, 100 Medvilnės Jersey Trikotažo Audinys, Medvilnės Jersey Audinio, Juoda Paklode Jersey, Stretvh Jersey Audinio, Audinio Susikabinti.

Plotis see chart
Medžiaga Medvilnės
Funkcija Elastinga
Technics Megzti
Modelis SPAUSDINTI
Būdas parduoti skaitiklis
Procesas marginimo ir dažymo
Prekės Pavadinimas neliesti priežiūra
Megztas Modelis Ataudų
Produkto Tipas Kitas Audinys
Sudedamoji Dalis Turinys 100%
Stilius Paprastas
Tipas Jersey Audinio

Parašykite savo atsiliepimą!

40s Šukuotos Medvilnės megzti audinio Susikabinti Medvilnės Jersey Audinio, "PASIDARYK pats" kūdikių drabužiai, kombinezonai, aptraukti, paklodės Medvilnės Audinio

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai