Valentino Diena Medienos Granulių Girliandą Kutai Sienų Dekoras 2 Pak Ornamentu Troba Kaimiškas Šalies Dekoro Boho Papuošalai

€8.99

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w55478

Aprašymas:

Medžiaga:Mediena

Dydis:145CM/57inch

Kiekis:2 pack

Pakuotė:2 pack

Savybės:

1. Elegantiškas dizainas šį Valentino Diena medinių rutuliukų kutas vainikas tinka papuošti savo namus Valentino Diena ir yra puiki dovana jūsų mylimam žmogui.

2. Mūsų kaimiškas Valentino Diena medinių rutuliukų vainikas pagamintas iš natūralių medinių karoliukų ir džiuto.Tai leidžia mums jaustis laimingas, Valentino Diena, Valentino Diena atostogų atmosfera yra stipri.

3. Pagaminti iš natūralių medžiagų, mediniai karoliukai ir medvilnės laidą.Rankų darbo, su natūralaus medžio granulių apdaila, suteiks jūsų žmona/vyras minimalistinio jausmas, atsipalaidavimas ir laimės Valentino Diena.

4. Pakabinti juos ant sienos, bedposts, lentynos, veidrodžiai, pusės lovos, Langai ir kt.Jie padaryti labai apdaila sienų ir jūsų namuose.

5. Valentino Dieną, vainikai daryti jokios žalos jūsų šeimai.Kaimiškas medinių karoliukų, simbolizuojanti ramybę ir tikėjimą.Tinka kambariai, miegamieji, gyvenamieji kambariai, valgomasis kambariai, bendrabučiai, galerijos ir kt.Puiki dovana keistis, gimtadienio, Naujųjų Metų, Valentino Diena ir pan.Galite teikti gražią nuotrauką foną savo šeima ar vaikai.

Žymos:Boho Vyrai, Paplūdimys Sundress, Boho Papuošalai, Boho Etninės, Suknelė Ilga Vasara, Maxi, Paplūdimio Suknelė, Boho Medvilnės, Boho Maxi, Boho Necklac.

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius 12+y
Lytis Unisex

Parašykite savo atsiliepimą!

Valentino Diena Medienos Granulių Girliandą Kutai Sienų Dekoras 2 Pak Ornamentu Troba Kaimiškas Šalies Dekoro Boho Papuošalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai