Nauji žieminiai paltai hoodie Trafalgaro Teisės striukės Anime Gobtuvu, Užtrauktukas vyrų megztinis VIENAS GABALAS

€26.56

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w55200

Aprašymas

Medžiaga: Medvilnė sudaro: 1x kailis 100% Naujas Pagaminti Kinijoje pastaba 1: 1 colis = 2,54 cm, 1 cm = colių 12:39 2 Pastaba: gali būti šiek tiek skiriasi spalva, nes ten kompiuterio monitoriaus.

Pristatymas po apmokėjimo patvirtinimo, prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas (Custom reikia 7-10days).Apie laivybos: ePacket 15-25 dienas.Kinija Paštu, Oro Paštu, 30-40days.EMS 10-20days.IE "Fedex" ir DHL 7-10days Atkreipkite dėmesį pristatymo metu pateiktas www.juozasrimkus.lt yra apytiksliai ir gali skirtis priklausomai nuo atstumo, Kinija ir muitinės kodeksas. 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. 2. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, ar ne išsamios citatos.mes garantuojame, kad mes 100% slove jokių problemų už jus.

Žymos:Figurin Vienas Gabalas, Teisės, Malta Vyrai, Vienas Pice Maudymosi Kostiumėlį, Kostiumas Nami Vienas Gabalas, Megztinis Moterims, Bambuko Cardigan, Nami Vienas Gabalas Norėjo, Teisės Trafalgaro, Rogės Vyrai.

Elemento Tipas Hoodies
Drabužių Ilgis ilgai
Tipas Reguliariai
Medžiaga Medvilnės
Storis Plonas (Vasarą)
Modelio Tipas Spausdinti
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius Mados
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas Dwayne
Modelio Numeris 165151
Su gobtuvu Taip
Nuimamas Dalis NĖRA
Lytis VYRAI
Uždaryti Tipas užtrauktukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Nauji žieminiai paltai hoodie Trafalgaro Teisės striukės Anime Gobtuvu, Užtrauktukas vyrų megztinis VIENAS GABALAS

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai