Naujas atvykimo 2handle Lazerio Vokietija Dilas 808nm Diodų Lazeriu, Plaukų Šalinimas šalto gydymo Namuose Mašina Epiliatorius

€575.35

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w54473

iYoung.Lazerio Vokietija Dilas 808nm Diodų Lazerio Plaukų Šalinimo Namų Naudojimo Epiliatorius Mašina

iYoung.Lazeris yra naudojant naujausias diodų, lazerių technologijos, specialiai sukurta įrengti du gydymo rankenos --- 808nm diodų lazeriu ir Odos aušinimo rankena.Pareikšti saugiau ir patogiau jausmas.

iYoung.Lazerio pasiekimas:

Skausmingų ir ilgalaikių plaukų šalinimo

Aukštos kokybės.

Vokietija diodų juostos.

Moderniausias technologijas.Priimtiną kainą.Lazerio tipas Diodų lazeriu, Lazerio klasė 1 Energijos tankis 40J/cm2 Bangos 808nm Vietoje dydis 13*29mm, 11*20mm Impulso plotis 125--600ms iš Viso ūgliai 5,000,000 Įėjimo galia 100~120 VAC / 200~240 VAC, 50~60Hz, 55A Max Pakuotės dydis 36*31*27cm Svoris 3KTwo rankenos dizainas: 808nm diodų lazerio rankena ir odos aušinimo rankena, įsitikinkite, kad gydymo patogiai.Privalumai: 1.Veiksmingas

7 minutes apdailos plaukų šalinimo

iYoung.Lazeris yra naudojant naujausias diodų, lazerių technologijos, šaudyti 24 J didelės energijos lazerį.Siūlome giliausias įsiskverbti į plaukų folikulus pasiekti 7 minutes apdailos plaukų šalinimo. 2.Veiksmingas

808nm bangos ilgis yra klasikinis bangos ilgis yra plaukų šalinimas lazeriu.Ji siūlo giliai įsiskverbti į plaukų folikulus, sunaikina plaukų folikulus, norint pasiekti geriausių plaukų šalinimo efektas.

3. Saugaus Daugiau metodų, skirtų odos aušinimui.

Kad gydymo saugiai ir patogiai.

Odos aušinimo būdas: TEC + PN struktūra radiatorius + Mute gerbėjai 4.Grožis nepriklauso nuo makiažas

Į 808nm lazeris turi daugiau funkcijų.: Siūlome galingas energijos absorbcija pagal melanino chromophore, Sklandžiai nasolabial raukšlės, Susilpninti raudonųjų kraujo šilko ir kt.Jaunesni jūsų odos. 5.Lyginant nasolabial raukšlės

Siūlome giliai įsiskverbti į plaukų folikulus skatina kolageno baltymų regeneraciją. 808nm gydymas lazeriu rankena

Dvi dėmės dydį pasirinkti: 13*29mm,11*20mm

808nm diodų lazerio rankenos Dydis: 145*68*50mm

Laipsnio Rodiklis: 5 klases galia

1 mln. ūgliai garantija

pakeitimo lazerio rankena EXW kainos yra 100usd/vnt

Odos aušinimo rankena

šaltas kompresas ir šiltas kompresas

Odos aušinimo rankenos Dydis: 135*68*50mm

Aušinimas: 0-5° Šildymas: 25-35°

pakeitimo lazerio rankena EXW kainos yra 100usd/vnt

Principas plaukų šalinimo lazeriu:

808nm bangos ilgis yra klasikinis bangos ilgis yra plaukų šalinimas lazeriu.Ji siūlo giliai įsiskverbti į plaukų folikulus, sunaikina plaukų folikulus, norint pasiekti geriausių plaukų šalinimo efektas.

Prašymas

iYoung.lazerinis plaukų šalinimo prietaisas tinka naudoti namuose, mažų grožio centras, naudoti, mažas, grožio salonai, naudoti

--Rytietiški-lazeris (Pekinas) Co., Ltd " yra pagrindinė visų diodų lazerio montavimas, pramonės ir medicinos taikymo.Mes pradėjome vystyti 808nm diodų lazerio plaukų šalinimo sistema, projektas iki 2008 metų. Dabar mes galime pasiūlyti visų rūšių 810nm diodų lazerio plaukų šalinimo sistemos dalys, OEM pack ir OEM visą sistemą.

Rytų-lazeris (Pekinas) Co., Ltd turi galimybe 1,0000 kvadratinių metrų klasė 10K clean room & klasės 1000 vietos švarios zonos (pagal Federalinės Standartus 209E).Mes orientuojamės diodų lazerio montavimo 15 metų.Mūsų tikslas-pasiūlyti diodų lazerio klientui konkurencingą kainą, geri ir aukštas patikimumas.

Rytų-lazeris (Pekinas) Co., Ltd", kuri specializuojasi gamybos ir pardavimo Diodų lazerio plaukų šalinimo mašinos ir odos atjauninimo metų.Diodų lazerio, DPSS lazerio modulis, diodų lazerinis žymeklis taip pat yra numatyta.Ir mes turime verslo santykius su Alma lazeriu, Lumenis ir Syneron etc.by remontas jų lazerio rankenos padėtys.Norite sužinoti daugiau?Susisiekite su mumis!

DUK DUK Naudojant Vadovas

1.Švarus

Skutimosi ir valyti valymo srityje.

2.Nustatyti lygį

Pradėti prietaiso, tada pasirinkite tinkamą lygį.

Naudojant pirmą kartą, tai geriau pasirinkti 1 lygio, tada didėja, tai pagal jausmas.Lygis didesnis, poveikį plaukų šalinimo geriau.

3.Naudoti

Vieta aplikatorių statmenai odos su šiek tiek slėgio ir pilno kontakto.Tada paspauskite mygtuką, kai lemputė šviečia žalia spalva.Kai gaukite gydymo pradžia, lemputė šviečia raudonai.Toliau paspauskite mygtuką norėdami atlikti plaukų šalinimo.

4.Apdaila

Po naudojimo, atleiskite mygtuką, tada išjunkite.

Paprastai, po 5~8 kartus, jūs galite pamatyti akivaizdų poveikį plaukų šalinimo.

Jei kas neaišku, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes paaiškinsime jį atidžiai.

1.Ar plaukų šalinimas lazeriu yra koks nors šalutinis poveikis?

Pagal principą, plaukų šalinimo lazeriu, lazerio, tik naikina melanino chromophore nuo plaukų folikulus, kaip plaukų ir plaukų folikulus.Jis yra saugus ir kitos dalys.Reikia tik tinkamai veikti, jis nebūtų sukelti jausmą, skausmą ar deginimą.

2.Ar plaukų šalinimo lazeriu turėti įtakos prakaitavimas, iš prakaito liaukos?

Lazeris tik naikina melanino chromophore nuo plaukų folikulus.Jis nėra sužeistas, kitas dalis.Kad prakaitavimas yra iš prakaito liaukos.Prakaito liaukos neturi jokių melanino.Toks plaukų šalinimo lazeriu neturi jokios įtakos prakaitavimas.

3.Kaip dažnai jums reikia pašalinti nepageidaujamus plaukus?Kaip ilgas laikas tarp dviejų gydymo?

Paprastai, mes turime naudoti šį prietaisą kartą per 10~15 dienų.Po pirmojo gydymo, kai naujas išaugo plaukai yra iki 2mm, galima daryti antrą gydymo, ir pan.

4.Kuris sezonas tinka plaukų šalinimo lazeriu?

Teoriškai, bet koks metų laikas yra visi tinka plaukų šalinimo lazeriu.

Becaues plaukų šalinimas turi būti atliekamas ne rečiau kaip 5 kartus, mes rekomenduojame pašalinti nepageidaujamus plaukus, ne greičiau, kaip įmanoma.Kai oras tampa šiltas, jūsų grožis bus pristatyta priekiniai žmonių.

5.Ką nepageidaujamas poveikis bus būti dėl plaukų šalinimo lazeriu?

Žymos:šalinimas, Plaukų šalinimas Lazeriu, 980nm Lazerio Diodas, 808nm Infraraudonųjų Spindulių Lazerio, Depil Lazeriu, Nešiojamų Diodų Plaukų šalinimo Mašinos, Tingus Plaukų šalinimo Mašinos, Nuotrauka Epil, As Plaukų šalinimo Lazeriu, 808nm Lazeriu, 808 Nm Lazerio Diodas.

Prekės Pavadinimas KWD
Modelio Numeris WAT99
Medžiaga Plastikiniai
Dydis 110V-220V
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Naudoti Pažastų

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas atvykimo 2handle Lazerio Vokietija Dilas 808nm Diodų Lazeriu, Plaukų Šalinimas šalto gydymo Namuose Mašina Epiliatorius

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai