10vnt/daug 350ML 500ML 750ml Plačiai Burnos Vakuumo Izoliuoti Kelionės Buteliai Dviračių Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis Su Rankena

€67.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w54267

Ypatybė:

100% Brand New Aukštos kokybės

Spalvos:SIDABRINIS

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Talpa: 350ML 500ML 750ML

350ML Dydžio(apie):7cm x16cm

500ML Dydžio(apie): 7cm x19.5cm

750ML Dydžio(apie): 7cm x25cm

Mes paprastai apdoroti jūsų užsakymą per 24-72 valandas, bet mes negali garantuoti prekių pristatymo metu, dėl skirtingų užsakymą įstatymus ir tarptautinius pašto srauto.Prašome leisti beveik 4 savaites laivybos dienų tarptautinės paštu.Mes taip pat pateikti operatyvus paslaugų už tarptautinius pavedimus.Ir jei jums reikia greitas pristatymas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad gautumėte pagalbos.Atsiprašome už bet kokius nepatogumus.

Mes laivas Alixpress spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą ?nereikia painioti juos už papildomą siuntimo išlaidas.Nepalikite Neigiamų atsiliepimų, be prašo mūsų pagalbos.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Žymos:Aliuminio Kolba, Thermo Bottl, Aliuminio Valgykla, Plieno Vandens, 750 Ml, 750ml Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis, Thermo, 750ml Butelis, 750 Ml Butelis, 2000ml Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis.

Verdančio Vandens Taikoma
Stilius Trumpai
Lauko Veikla Kelionė
Formos Su Dangteliu
Antikorozinė Danga Ne Įrengtas
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga nerūdijančio plieno
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Šilumos Izoliacines Charakteristikas šilumos izoliacija
Vanduo Teka Metodas Tiesioginių Gerti
Drinkware Tipas Vandens Butelių
Sertifikavimo CIQ
Prekės Pavadinimas ETRSUNTECH
Modelio Numeris QW9172
Taikoma Žmonių Suaugusieji
Butelis Burną Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

10vnt/daug 350ML 500ML 750ml Plačiai Burnos Vakuumo Izoliuoti Kelionės Buteliai Dviračių Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis Su Rankena

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai