Plaukų Priežiūra Nėriniai Perukas Klijai Klijai Pakeitimo Blokai Perukas Galvos Apdangalai Klijais, Klijai Nekilnojamojo Plaukų Įrankių Priedai SSwell

€9.05

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w54102

Nėriniai Perukas Klijai Klijai Pakeitimo Blokai Perukas Galvos Apdangalai Klijais, Klijai Nekilnojamojo Plaukų Įrankių Priedai SSwell Aprašymas:

Savybės:

1. Mūsų klijų yra specialiai sukurta siekiant būti naudojamas kaip adhezyvu, klijai obligacijų plaukų pakeitimo sistemų odai ir galvos odą.

2. Mūsų klijų yra saugus naudoti poliesterio ir nėrinių plaukų pakeitimo sistemų ir sukuria nematomas obligacijų po paraiškos.Tai nematoma obligacijų paslepia plaukus ir sukuria natūralią išvaizdą jūsų perukas ar toupee tiek vyrams, tiek moterims.

3. Mūsų klijai yra specialiai sukurta tiems, kurie riebiai odai ir veiksmus, smarkus prakaitavimas ir tas klimatas su didelės drėgmės ir drėgmės.leidžia jums lengvai poilsio taigi, jūsų plaukų lieka vietoje.

4. Ramybė dėvėti peruką ar toupee, kai jūs galite gauti per dieną, nesirūpindami apie plaukų sistema juda ar iškristi iš odos natūraliais aliejais ar drėgmės.Mūsų klijais klijai yra atsparus vandeniui ir riebalams atspari užtikrinti, kad jūsų plaukai atrodo ir jaučiasi taip pat natūralu kaip įmanoma.

5. Mūsų klijai yra skirtas žmonėms, turintiems jautrią odą, ir galvos, kaip ir mūsų formulė yra ne bjaurus cheminių medžiagų, be latekso ir jokių toksinių ingredientų.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.Gue perukas valiklis kiekis: 15ml

2.PRODUKTO NAUDOJIMAS: Išimkite likusius klijus ant galvos, kai perukas yra priklijuota

3.PRODUKTO NAUDOJIMAS: naudojamas pridėti plaukų gabalas, plaukų užuolaidos, galvos apdangalą

Komplektą Sudaro:

1 x Pašalinti klijų

Žymos:Perukas Ponis Nekilnojamojo Plaukų, Nėrinių Juosta Perukas, Kimble Plaukų Priežiūros Produktai, Nacon, Klijai Nėriniai Perukas, Pilka Plaukų Perukas Nekilnojamojo Plaukų, Vyrų Plaukų Priežiūros Produktai, U Dalis Nekilnojamojo Plaukų Perukas, Wester, Populiarus Plaukų Priežiūros Produktai.

Komponentas as
Prekės Pavadinimas SACE PANELE
NET WT 15ml
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 278454

Parašykite savo atsiliepimą!

Plaukų Priežiūra Nėriniai Perukas Klijai Klijai Pakeitimo Blokai Perukas Galvos Apdangalai Klijais, Klijai Nekilnojamojo Plaukų Įrankių Priedai SSwell

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai