USB 3.0 PCI-E Išplėtimo Plokštę 5 Uostai Koncentratorius Adapteris, Išorinis Valdiklis Express 19Pin USB Kabelis SATA Maitinimo Jungties Laidas

€18.36

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w54014

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

USB 3.0 PCI-E Išplėtimo Plokštę 5 Uostai Koncentratorius Adapteris, Išorinis Valdiklis Express 19Pin USB Kabelis SATA Maitinimo Jungties Laidas

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

1.USB 3.0 prievadai: iki 5Gbp / s, suderinama su USB 2.0 ir 1.1 prietaisais.Ten faktinio perdavimo greitis yra ribojamas nustatant prijungto įrenginio.Prijunkite savo išmanųjį telefoną, tabletės ir kietąjį diską, lengvas duomenų perdavimą.Pačiu metu bendrauti su laidinio / belaidės pelės ir klaviatūros.

2.5 Prievadai USB 3.0 PC-E Išplėtimo Plokštę standartinio KOMPIUTERIO, kuris viduje jau 19-pin usb 3.0 prievadas; (Dabar beveik visi staliniai Kompiuteriai pasižymi 19-pin usb 3.0 prievadas.Tačiau, jei jūsų KOMPIUTERYJE yra daugiau nei 10 metų, prašome patikrinti savo šeimininką.) Patobulinta versija, Diretly perduoti savo 19-pin usb 3.0 prievadas plėsti 5 usb 3.0 prievadus.Palaiko Hot Plug, Plug & Play.

3. Superspeed 5Gbps: šis USB 3.0 hub leis vartotojams pridėti 5 USB 3.0 prievadus, prie stalinių kompiuterių, jei 15-Pin USB 3.0 prievadas.Pridėtinės dėl itin greitą USB 3.0 prievadai, bus pateikti 5Gbp / s maksimalus duomenų (iš viso) perdavimo spartą, vaizdo, o, nuotraukas ar failus.

4. Sistema [Veiklos Suderinamumo] "Windows XP", "Windows 7", "Windows 8" ir "Windows " 10", "Vista", "Mac OS X", "linux" ir "Chrome" OS.Visų nereikia Vairuotojo, Plug and Play.Atkreipkite Dėmesį: Tai NE PCI-E, USB, tai yra 19-pin 3.0 prievadas USB kortelę, todėl nereikia vairuotojo.Šis USB 3.0 PCI-E Išplėtimo Plokštę gali būti naudojama tik stalinį KOMPIUTERĮ, kurio viduje yra 19-pin usb 3.0 prievadas.

5. Ką jūs gaunate: USB 3.0 PCI-E adapterį; SATA 1 2 maitinimo laidas; 19-pin, USB laidas.

Palaikomos Operacinės Sistemos:

"Windows XP", "Windows 7", "Windows 8" ir "Windows " 10", "Vista", "Mac OS X", "linux" ir "Chrome" OS.

Atlikdami Veiksmus

1. Rasti atitikimo 19-pin jungtis ant plokštės.Tada prijunkite USB-port kad ji su USB 3.0-19Pin kabelis. (Atkreipkite dėmesį: jei 19-pin jungtis pagrindinėje plokštėje yra užimtas, prašome ją atjungti ir prijungti jį prie USB-OUT (19-pin).Uosto plėtros kortelę.

2. Prijunkite MAITINIMO-energijos uosto su sata maitinimo laidus.

3. Rasti atitinkamą PCI-E sąsają pagrindinėje plokštėje prijungti išplėtimo kortą ir priveržkite varžtą.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x USB 3.0 PCI-E adapterį

1 x Sata, 1 2 maitinimo kabelis

1 x 19-pin, USB laidas

Pastaba:

Šis USB 3.0 PC-E Išplėtimo Plokštę gali naudoti tik stalinį KOMPIUTERĮ, kurio viduje yra 19-pin usb 3.0 prievadas; becaese tai ne PCI-E, TAI YRA 19-pin, USB 3.0 prievadas (Dabar beveik visi staliniai Kompiuteriai pasižymi 19-pin usb 3.0 prievadas.Tačiau, jei jūsų KOMPIUTERYJE yra daugiau nei 10 metų, prašome patikrinti Savo šeimininką.)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.juozasrimkus.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.juozasrimkus.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

Žymos:1 4 Stove, 6 Port Sata Plėtros Kortelę, Sata Prie 3pin Fan Hub, Pci Express Usb 3 1 19 Pin, Sata Kortelių Išplėtimas, Sata 3 0 Plėtimosi Kortelės, Usb šakotuvą Už Standųjį Diską, Pcie Sata Usb, Bitcoin Miner Usb, Pci X1 į Sata.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

USB 3.0 PCI-E Išplėtimo Plokštę 5 Uostai Koncentratorius Adapteris, Išorinis Valdiklis Express 19Pin USB Kabelis SATA Maitinimo Jungties Laidas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai