Balta Skysto Muilo Dozatorius Losjonas Siurblio Dangtelį, Pastatytas Virtuvės Kriauklė Stalviršio maisto Gaminimo Įrankis, Indai, Virtuvės Reikmenys

€0.77

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w53930

Savybės:

1.Stalviršio mount muilo siurblys dozatorius, rungtynės, įvairių virtuvės maišytuvai ir virtuvės kriauklės.

2.Patvarus kokybės :Pagaminti iš patvarios nerūdijančio plieno konstrukcijos ir skaidrus ABS plastiko butelis, stiprus, rūgšties atsparumo, atsparumo korozijai.

3.Multi-layer apdailos procesą, apsvaiginimo atrodo. 360 laipsnių galva pasisuka daugiau patogumo, labai lengva įdiegti tik keletą minučių.Tiesiog išimkite balionėlis galvos ir pildymas iš viršaus, ne daugiau ropinėja po kriaukle!

4.Didelė talpa :siurblio galva yra didelės talpos (300ml) butelis, 3.3" tūta.Indų ploviklis gali būti pumpuojamas į kriauklę, pagamintas iš kokybiškų medžiagų, veikia kaip muilo dozatorius, arba kaip losjonas dozatorius.

5.Daugkartinio naudojimo :Gali būti naudojamos pakartotinai pridėti įranga, muilo, rankų dezinfekavimo priemonės, losjonas ar skysto ploviklio, šampūno, dušo želė ir pan.Ir puikiai tinka bet kokio namų valymas, maisto gaminimas, arba "PASIDARYK pats" naudoja.

Aprašymai:

Plataus atidarymo, tai labai lengva įdiegti ir papildyti per kelias sekundes.

Su siurbliu, jį lengviau gauti skysčio iš.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas+ABS

Dydis:24x10.2x5.3cm

Talpa: 300ml

Pakuotės Turinys:

1x muilo dozatorius

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis sukelia rankinis matavimas, dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos:Bžūp Kepimo, Kepimo Priėmimo, Stalviršio šiukšlių, Virtuvės Countertop, Kabineto Dangtis, Ul Kepimo, Counter Viršutinis Dangtis, Užuolaidų Kepimo, Stalviršio, Counter Dangtis.

Įtampa (V) Kita
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas ICOCO
Galia (W) Kita
Jutiklis No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Balta Skysto Muilo Dozatorius Losjonas Siurblio Dangtelį, Pastatytas Virtuvės Kriauklė Stalviršio maisto Gaminimo Įrankis, Indai, Virtuvės Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai