23dBm kabelinę televiziją mini EDFA modulis ,FTTH EDFA

€535.76

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w53710

23dBm kabelinę televiziją mini EDFA modulis ,FTTH EDFA

Produkto Aprašymas

WS-40EAxx kabelinę televiziją erbis-legiruotas pluošto stiprintuvo modulis yra dizainas pagal ryšių lygio standartus, kalbant apie galia, tikslumo ir patikimumas yra didesnis nei 14EA xx serijos.Jis daugiausia naudojamas televizijos vaizdo signalų, skaitmeninės TELEVIZIJOS, telefono ryšio balso signalas ir signalo duomenis (arba suspausto duomenys) optinio pluošto perdavimo per ilgą atstumą.

WS-40EAxx 155 0nm erbis legiruotas pluošto stiprintuvo modulis veiklos rodiklius, patenkinti reikalavimą iš nacionalinio standartų ir technologijų projektavimo kreipia dėmesį į produkto kainą, tai pasirinkimas statyti didelių ir vidutinių 1550 nm, kabelinę televiziją optinio pluošto perdavimo tinklo ekonomiškas perdavimo įtaisu .

Privalumai

♦ Kompaktiškas dizainas

♦ Priimti i nternational viršuje &žemas triukšmo JDSU pumpuojamas lazeriu, nedidelis iškraipymas, pločio juosta, didelio optinio išėjimo galia

♦ Importuojamų aukštos kokybės "corning" erbis-legiruotas pluoštas, didelio energijos konversijos norma

♦ Priimti 32-bitų ARM procesorius kontrolės tikslumas produkcija yra ± 0.05 dBm

♦ Platus šviesos energijos gavimo - 5 ~ + 10 dBm produkcija o ptical galia yra 13 ~ 23 dBm

♦ Stabili, patikima, optinė galia grandinės ir lazerio APC ATC termoelektriniai šaldytuvo temperatūros valdymo grandinės

♦ Nepriklausomo darbo siurblys lauke, reikia naudotis DC8V maitinimo Nepriklausomus elektros apdorojimo lustas, geriau kontrolės tikslumas maitinimo šaltinis

♦ Nešiojamų,mažo vartojimo,gali būti nustatytas parametras per PC programinė įranga

♦ Reguliuojamas išėjimo galia,vartojimas

Indeksas

Prekės Vienetas Techniniai Duomenys

O utput galia dBm 13~23

Įėjimo Galia

dBm -5~+10

Didžiausias reguliuojama vairo žemyn

dBm 5,žingsnis 0.1

Reguliuojamas, didžiausia galia iki

dBm 0.5

Bangos ilgis nm 1535-1565

Išėjimo optinės galios stabilumą dB

±0.1

Triukšmo koeficientas dB

≤5.0(0dBm Įvestis )

Poliarizacijos jautrumas dB

Poliarizacijos režimas dispersija PS

Įvesties optinis grįžti nuostolių dB

>55

Išėjimas optinis grįžti nuostolių dB >45

Siurblys nuotėkio galia dB

≤-30

Optinė jungtis SC/APC C/N dB ≥52 C/KAP dB ≥65 C/CTB dB ≥65

Detalius Vaizdus

Prašome spustelėkite paveikslėlį ir atsiųsti mums užklausą, jei jus domina ši produktų

Gamybos procesas

Certifaction

Mes turėjo sukurti savo kokybės valdymo sistemą.Mūsų produktai sėkmingai išlaikė , CE ir RoHs, kokybės sistemų sertifikavimas.Mes darome viską, kad pasiūlyti mūsų klientams geriausią aptarnavimą ir geriausius produktus.

Pakavimas Ir Pristatymas

1pc WS-40EAXX yra supakuoti į vieną langelį ,dydis yra 350*135*50mm.Į carton tinka visų rūšių transportu, pavyzdžiui, tarptautinės couier, Oru ar Jūra.Jei urmu, kad su didelio kiekio, mes galime pritaikyti dėžutėje su jūsų logotipu jums.

Įmonės Informacija

Shandong Wanshuo Optoelektronikos Įranga Co.,Ltd,įsteigta Kovo 2008 metus,yra profesionalus gamintojas kurti,plėtoti,gaminti ir prekiauti, kabelinės televizijos įranga.Mes esame įsikūrę zibo miesto,Shandong Provincijos,su visais patogu transmportation prieigos,kurių plotas 1500 kvadratinių metrų,dabar mes turime onver 100 darbuotojų,ir šiuo metu eksportuojame 40% mūsų produkcijos visame pasaulyje.

Mūsų gaminiai yra 1550nm išorės modualtion optinis siųstuvas, 1550nm tiesiogiai modualtion optinis trasnmitter, 1310nm optinis siųstuvas, 1550nm EDFA, multi-rezultatų didelės galios EDFA, lauko EDFA, lauko optinio siųstuvo, mini EDFA, kabelinę televiziją lauko optinis mazgas, FTTH optinis imtuvas, kabelinę televiziją stiprintuvas, pasyvus FTTH optinis imtuvas, optinis splitter, optinis pataisą, laidą ir t.t.Mes turime profesionalių manufacting mašinos ir profesinės bandymo mašinos, siekiant užtikrinti stabilią produktų kokybę.

Mes turėjome laimėti aukštą reputaciją tiek vidaus, tiek užsienio rinkoje.Mes turime tiria komanda su patyrusiais inžinierius ir tech ir gali priimti ODM/OEM pavedimus, siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius.Ir nuolat teikti klientams individualius sprendimus ir techninę paramą.

Mes galime pasiūlyti prekių draudimo paslauga, klientai gali mėgautis laiku siuntos apsaugos, produktų kokybę apsaugos ir mokėjimo apsaugos.Mes pažadėjo teikti pakeitimo, jei produktas yra demaged, kuriuos sukėlė bet kokybės klausimas.

Dabar wanshuo produktų šviečia į daugelį užsienio srityse, pavyzdžiui, Pietų Amerikoje, Šiaurės Amerikoje, Pietų Aisa, Šiaurės-vakarų Aisa, Vakarų Europos, Afrikos ir Vidurio rytų srityje.Nuoširdžiai ateiti į mūsų gamykloje vizito ir mes nuoširdžiai tikimės, kad užmegzti verslo, bendradarbiavimo su jumis artimiausiu metu.

Mūsų Komanda

Mūsų komanda yra labai patyręs, ir mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, kai tik gausime jūsų užklausą.Mes galime suteikti jums siggestions ir taip pat galite kurti tinklą už jus.

Paroda

Mes rūpinamės srityje rodo, kiekvienais metais tiek Kinijos ir kitų šalių.Mes rodomi visi mūsų nauji produktai ir geriausia pardavimo modelius rodyti visiems klientams.Jei jūs planuojate dalyvauti parodoje, susisiekite su mumis ir leiskite mums bendrauti akis į akį.

DUK

Q:Kas yra mokėjimo būdas, tvarka?

A:Mes priimame T / T, L/C ir nepastebimoje vietoje,sąlyginio Deponavimo,western union,paypal(TT 30% indėlių,subalansuotą iki pristatymo).

Q:Kas yra " s MOQ?

A: Mūsų MOQ yra vienas gabalas.

Q:Kaip apie jūsų po paslaugos?

A: Mes atsiųsime jums komponentas nemokamai pakeisti demaged vienas per garantinį laikotarpį.

Q:ar galiu, turiu savo individualų produktų?

A: Taip,OEM ir ODM tvarka, yra labai sveikintina.

Q:Kaip apie garantija?

A:1 metai

Klausimas:Kodėl verta rinktis mus?

Žymos:1550nm Edfa, Kabelinės Televizijos Kabelis Universalus Tv Signalo Stiprintuvas, Kabelinės Televizijos Siųstuvas, Kabelinės Televizijos šviesolaidinių, Edfa, Ftth įrankis, Antenos Splitter, Kabelinės Televizijos Ftth, Kabelinės Televizijos Cable Tv, Didelis Signalo Stiprintuvas, Kabelinę Televiziją.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

23dBm kabelinę televiziją mini EDFA modulis ,FTTH EDFA

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai