Namų Dekoro 14" Tibeto Budizmo Šventykla Senojo Bronzos povai Atidarykite ekrano statula Pasirašyti Xuande sėkmės

€204.95

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w53194

Povas simbolizuoja palankumą Kinijos kultūra, ir pradėti povas yra laimingas dalykas.Tai reiškia, sėkmės.Grožio povas yra momentas, kai langas yra atidarytas, ji atneša žadančių požymių, o tai reiškia šviesią ateitį ir todėl mums sėkmės.Dydis:Aukštis-35cm.Ilgas:28cm .plotis:cm Dydis:Aukštis:13.8 colių.Ilgas:11inch .plotis:colių Svoris:6.8 KG----įtraukti svoris pakavimo medžiagos.Medžiagos: Senas Paauksuota Bronza Būklė: Geros būklės.Kilmės Šalis: Kinija.Laivybos išlaidos Oro Paštu EMS (7-15 dienų): $Nemokamai. 201030280148h ws parduotuvė su amatų pagrindu.Apima: metalo amatų.Keramikos amatai.Akmuo amatų ....

Projekto Aprašymas: Jei pirkėjai pu rchase kelis elementus (įskaitant skirtingų rūšių produktus).Aš papildomos pirkėjui, susijungimų ir bendrai teikti nuolaidų.Pristatyti ir išaiškinti Aiškiai apmokėjimas, kai pirkėjui pristatyti punktas, Mes per 3 darbo dienas.Šis punktas pristatymas per China post " skubus pristatymas į jūsų prašymą.Dėl skubaus pristatymo išlaidas, yra labai brangus. (17 ~ 25 darbo dienos pristatymas.Dissimilarity tauta, kaina pristatyti laiku dissimilarity).Jei jums reikia greitesnis pristatymas.Kai laivybos funkcijos.Arba susisiekti su manimi.I saugoti nuotraukas unikalus.Prašome pažvelgti į mano parduotuvę.Gavęs elementus.Prašome pateikti atsiliepimus kuo greičiau.

Žymos:Tv, Metalas Rokas, Keramikos Statula, Vienas Gabalas Dervos Statula, Deguonies Mažas, šarka Statula, Mėnulis Statula, Bosas Viršų, Dc Palaidinukė, Krepšys Leptop.

Regioninės Funkcija Kinija
Temos Budizmas
Prekės Pavadinimas SIYAO
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Vario

Parašykite savo atsiliepimą!

Namų Dekoro 14" Tibeto Budizmo Šventykla Senojo Bronzos povai Atidarykite ekrano statula Pasirašyti Xuande sėkmės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai