Rūdžių Cleaner Spray Derusting Purškimo Automobilių techninė Priežiūra Valymas 120ml skersmens Rūdžių įrodymas, Automobilių dalys, nerūdijančio plieno gaminių Valiklį

€3.56

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w53163

Rūdžių Cleaner Spray Derusting Purškimo Automobilių techninė Priežiūra Valymas 120ml skersmens Rūdžių įrodymas

Aprašymas:

Rūdžių šalinimo spray yra valymo purškalas, kuris akimirksniu pašalina rūdžių ir rūdžių.Ji prasiskverbia į spragas ir pašalina drėgmę, pašalinti korozijos ir paliekant tvirtas, švarus vaškas-kaip danga.Vaško danga gali prie metalo keletą mėnesių ir apsaugo paviršių nuo oksidacijos.Ji atkuria blizgesį ir apsaugo nuo rūdžių, pasikartojimo.

Rūdžių valiklis suteikia greitą sprendimą, kad nereikia laukti, kol jis darbe.Jis yra saugus, nes jums nereikia dėvėti apsaugines pirštines arba kauke, kai jį naudoti.Tai yra nelaidžios elektrai ir neturi sukelti trumpąjį jungimą, net yra taip pat saugus elektroninių prietaisų.Ji neturi kenksmingų chemikalų ir yra saugus net vaikams ir gyvūnams.

Tiesiog naudoti purškimo ir nuvalykite lengvai naudoti rūdžių įrodymas cleaner spray.Jūs galite pamatyti, kad jūsų produktas yra, kaip gera, kaip naujas.Puikus dažai, metalo paviršių, plastiko ir vinilo.

Pašalinti dulkinimo, oksidacijos, rūdžių ir smulkias daleles nuo metalo paviršiaus.Šis produktas turi funkcija poliravimas ir padengimas metalinio paviršiaus.Ji pašalina korozijos metalo paviršiaus, nepažeidus dažų.

Taikomas vietos: Automobilių dalimis, nerūdijančio plieno gaminiai, visų rūšių santechnikos įranga.Tinka aliuminio, nerūdijančio plieno lempos ir kitos metalo paviršių atkurti blizgus.

Pastaba: Objektų, kurie reikalauja labai blizgus paviršius yra nerekomenduojama.

Specifikacija:

Grynasis kiekis: 120ml skersmens

Pareigos: metalo derusting, poliravimo, rūdžių prevencinių

Paketą, įskaitant:

1 x Rūdžių Valikliu.

Žymos:Gyvenimo Gamtos Valymo Produktai, Anti Rust, švaresnis Dulkių, įrankis Remontas, Rūdžių švarus, Cinko Purškalas Nuo Saulės, Vyrai Valymo Produktai, Protezavimas Valymo šluostės, švarus Rūdžių, Grandiklis, Terminė Pasta.

Daugiafunkcinis Cleaner All-Purpose Cleaner
Specifikacija/Vnt. Kita
Prekės Forma Skystis
Funkcija Valymas
Skaičius, Vnt 1pc
Namų Siurblys Virtuvės valymo reikmenys
Kilmės KN(Kilmės)
Namų ūkio produktai ploviklio.

Parašykite savo atsiliepimą!

Rūdžių Cleaner Spray Derusting Purškimo Automobilių techninė Priežiūra Valymas 120ml skersmens Rūdžių įrodymas, Automobilių dalys, nerūdijančio plieno gaminių Valiklį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai