18.7 ft Kalėdų LED String Žibintai PVC Vandenyno Vėžlys Varinės Vielos Šviesos Pakabukas, USB Prievado Lauko Sodo Šalis Dekoro Šviesos

€8.74

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w5275

Aprašymas

Rankų darbo Kristalas tropinių žuvų sekas: bendras ilgis 18.7 pėdų, su 40 žuvys šaltai balta led žibintai.Kiekviena eilutė yra rankų darbo ir patvarus.

Sidabro Vario Viela, Žibintai: vario viela yra vandeniui atsparus ir patvarus, taip pat pakankamai lanksti, kad įvairių formų.Tai idealus pasirinkimas jūsų apdailos planus.

USB Šviesos Eilutės: stygos yra powered by USB sąsaja, ji labiau energijos taupymo ir ekonomikos, jūs galite jį naudoti labai ilgą laiką be problemų veikia iš baterijų.Ekologiškas ir aplinkai.

Paplūdimys Temą Sekas: paplūdimio tema stygos yra labai karšta dabar, jis yra toks ypatingas ir įdomus, ir sumažins iki jūsų apdailos kartų labai.

Nuotolinio valdymo pultas su Laikmačio funkcija: žibintai yra kontroliuojama nuotoliniu būdu, jums sutaupyti daug bėdų.Tai yra daug patogiau valdyti su laikmačio funkcija.

Savybės

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

Medžiaga: Plastmasinis.

LED Kiekis:40

Dydis: 550 x 53 cm.

Saugus, energijos taupymo bei ekologiškų styginių šviesos Kalėdų namų vestuves apdaila.

Pakuotė

1 x led šviesos eilutę

Žymos:Kc9039, įstaigos, Lauko Apšvietimas, Stendas, Lauko Apšvietimas, Kavos Pupelių Plug, Din Lauko Apšvietimas, Vario Led Usb, šalies Futbolo, Sausas Uosto, Kelius Lauko Apšvietimas, Uosto Aplinkosaugos ¾enklelis.

Medžiaga Plastikiniai
Proga Jubiliejus
Modelio Numeris PD14-2848
Dydis 550 x 53 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva kaip parodyta
led Kiekis 40
Modelis Gyvūnų

Parašykite savo atsiliepimą!

18.7 ft Kalėdų LED String Žibintai PVC Vandenyno Vėžlys Varinės Vielos Šviesos Pakabukas, USB Prievado Lauko Sodo Šalis Dekoro Šviesos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai