5d "pasidaryk pats" diamond mozaikos diamond siuvinėjimo Kalėdų gfit diamond tapybos paveikslus namų dekoro naujųjų metų Gulbių Ežeras"

€3.39

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w52606

Sveiki atvykę į Parduotuvę pavadinimas: Žanras: kvadratiniu/Apvalus deimantas tapybos Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos ir Kalėdų, gimtadienio, šalis dovanos Spalvų Kiekis: 10-55 Apie Spalvas, Gręžimo: 100% kvadratiniu/apvalus grąžto Medžiaga: Square/Apvalus Dervos Diamond Nuotraukos dydis: kokio dydžio gali būti pritaikyti Apie Rėmelis: be Rėmelio, atlikę būtinas sukibimo su vietos nusipirkti Drobės Rėmo Komplektas: Roll up , Išvengti Raukšles pakuotę Įeina: Pilnas gręžimo diamond , spausdinta medžiaga, įrankiai Apie pakuotės: ≤ 30x40cm plastikinis maišelis, pakuotė , ≥ 30x40cm spalvos dėžutė pakuotės Dydis Apie: Mozaikos produktų,didesnis dydis ,efektas geresnis, Mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti dydis 30x40cm.

Mozaikos produktų,didesnis dydis ,tuo efektas geresnis

1:Dėl ribos, matavimo, tikrąjį dydį, be abejo, kai kurie mažų klaidų (mažiau nei 2cm).

2:Visi dydis mūsų parduotuvėje paprastai reiškia, Nuotraukos Dydį .

Pagrindas, ant HD drobė

Daiktų apima: gręžimo,drobė,dėklas,taškas diamond gręžimo pen,klijai,A4,popierius, dėžutės/popieriaus paketą Patarimai : atidžiai patikrinkite po to, kai gaunate prekes,jei turite problemų,prašome sutartį mumis

1:Atidarykite savo sklypas,patikrinkite, ar vaistinėlės, ar visos dalys yra visiškai sukomplektuota, ar ne. 2:Patikrinti dervos deimantų spalvų ir atitinkama spalva kodas 3:Pasirinkite ženklą (ženklas),rasti atitinkamą deimantų 4:rašikliu pasiimti diamond,įdėti jį į atitinkamą poziciją 5:Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantų vertus, išlaikyti juos gerai pritvirtinti.PASTABA: Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant vardas,antras vardas ir pavardė, o mokėjimo.

Prašome įvesti savo adreso, įskaitant jūsų butas Nėra,Gatvės,Miesto, Regiono ir Šalies,Kitaip savo sklypo gali turbūt būti grąžintos!

Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day. [Patarimai]:dervos, diamond nevalgoma, neleiskite vaikams žaisti siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, pvz., rijimo.

Žymos:Pa 800 Apsauga Atveju, P9 Lite Mini Atveju Monetų Kalykla", P90x Pratimai Svoriai, Pa Kaklo Palaidinė Pjovimo, P9000 Elephone Baterija, Pac Jaunių Tinklinio, P90 Gitara Kurt Cobain, Pac Vyras Mada Marškinėliai, Pa Sistemos Namų Karaoke.

Privalumai
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Rombo Formos
Įklijavimo Srityje Pilnas
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Forma Trimatis
Drobė Paketas
Modelio Tipas Scenic
Rėmas No
Naudojimas
Diamond Tipas
Pristatymo Greitis
Technics"
Medžiaga Derva
Kiti pavadinimai
Apie Deimantų
Prekės Pavadinimas UUYO
Naudoti Paveikslai
Produktų kokybės
Spalvų skaičius 1-55

Parašykite savo atsiliepimą!

5d "pasidaryk pats" diamond mozaikos diamond siuvinėjimo Kalėdų gfit diamond tapybos paveikslus namų dekoro naujųjų metų Gulbių Ežeras"

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai