25L, kad 75L Automobilių Šaldytuvas Šaldytuvas, Mini Kompresorius, Šaldytuvo, Automobilio Aušintuvas Auto-Šaldytuvas Namuose Automobilinis Šaldytuvas

€325.22

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w52412

Jei esate klientų iš Rusijos, mes pristatymo EMS eilutę į jūsų duris, tai trunka apie 35-45 dienas.bet įtraukti savo muitinės aiškiai ir mokesčių. Pls minėta kaina nėra vartotojo ir mokesčių, išskyrus Rusiją.Jei reikia išvengti didelių mokesčių,pls let me know, kai apdrausti tvarka.Jei jūs neprieštaraujate,prašome užsakymą.

Jei elementas nemokamas pristatymas į kai kuriose šalyse.Prieš jums vieta ordr,turime pažvelgti į šalių sąrašą norėdami pamatyti, jei jūsų šalis yra nemokamas pristatymas sąrašą.Jei jūsų šalies nėra nemokamas pristatymas sąrašą,pls manęs citata jums laivybos mokesčiai.

Nemokamas pristatymas produktą mūsų parduotuvė bus pristatyti "Fedex", UPS,DHL,TNT ir t.t.Pardavėjas turi teisę pasirinkti tinkamą išreikšti bendrovė pardavėjo.Norėdami gauti pigiau kaina: Jei tavo kiekis, daug daugiau,todėl, jei express,kaina yra labai didelė.jei norite turėti jį su daug mažesnę kainą,pls susisiekti su manimi,aš padėti jums, kad laivas jūra arba oru,tada kaina bus pigiau.

Shiping terminas:

1) Jei jums patinka mūsų produkcija, prašome susisiekti su mumis per www.juozasrimkus.lt arba galite jį įtraukti į jūsų krepšelį.

2) Jei mes esame online, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir labai sklandžiai sandorio .Jei mes ne linija, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

3) Kai www.juozasrimkus.lt informuoti mus pinigai buvo išsiųstas, mes pasirūpinsime, laivybos arba gaminti jums artimiausiu metu.

Garantija ir Garantijos:

Mašina su 1 metų garantija, jei yra kažkas negerai su juo, prašome susisiekti su mumis, be abejo.

Kitas Politikos Kryptis:

1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

2) Prašome kreiptis į mus, jei jums netinka elementą po jį gauti, nepalik

neigiamas grįžtamasis ryšys arba neutralų atsiliepimą

Žymos:Plastikinę Dėžutę, 48x25x8, Terminalų įrašus Bmw, Terminalų Automobilių įrašus, Sniegas Baltas Tutu "pasidaryk Pats", Kelnės Pijama Grinch, šaudyti Lentelė Medžioklė, Pj Kaukė Owlette "pasidaryk Pats", žaisti Odos Futbolas, Karoliai Merginos Mona.

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis
Pavadinimas
Kitos savybės
Vardinė įtampa
Modelio Numeris YP-C25
Galia
Prašymas Automobilis
Tipas Oro Kondicionierių Dalys
Modelis
talpa
šaldymo -25

Parašykite savo atsiliepimą!

25L, kad 75L Automobilių Šaldytuvas Šaldytuvas, Mini Kompresorius, Šaldytuvo, Automobilio Aušintuvas Auto-Šaldytuvas Namuose Automobilinis Šaldytuvas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai