Kalėdų Beveidis Lėlės Santa Aksomo Ornamentu Namų Langų Apdailos 2021 Naujųjų Metų Vaikas Dovana

€5.74

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w52399

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: Santa Sąlyga lėlė yra rankų darbo su aukštos kokybės megztos medžiagos ir flanelė, kuris yra saugus ir nekenksmingas, nėra lengva sulaužyti, ir patvarus.Beveidžiai lėlės yra mitinis padaras, Skandinaviško folkloro šiandien, paprastai susiję su žiemos saulėgrįžos ir Kalėdų.

2、Tinka Kartų: galite naudoti lėlę puošti Kalėdų eglutes, durys, langai, restoranų ir salių.

3、Puiki Dovana: taip pat Gali būti skiriamas vaikams, draugės ir žmonos kaip dovana per Kalėdas šalimis ar kitomis progomis.

4、Sėkmės Jums: beveidžiai lėlės yra labai tinkamas skleisti tradicinę dvasią.Liaudies literatūra ir menas, nykštukai guard savo namus ir apsaugoti žmones nuo nelaime.Ji atneša laimę į šeimą ir yra laikoma geros kloties.

5、Mielas ir Praktiškas: Mielas ir gali papuošti jūsų gražus kambarys ir eglutę, ir padaryti savo Kalėdų, pilnas džiaugsmo.

Specifikacija:

Dydis: apie 42*17cm/16.54*6.69 į

Medžiaga: megzti ir aksomo

Pakavimo Sąrašas:

1*Santa Claus Lėlės

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos:Yagi Antena 3g 4g, Super Morgan Dolar, Zte Modelis Atrakinti, Zte Nubija M 2 Filmas, Toyota Levin ženklelis, Kojinės Kiškis Lytis, Marškinėliai Disney Liūtas, Simpson Moteris Diržas, Yui Suknelė Portretas.

Modelio Numeris Santa Claus Lėlės
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Tipas Didmeninės No
Medžiaga
Funkcija kalėdų namų puošybai
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No

Parašykite savo atsiliepimą!

Kalėdų Beveidis Lėlės Santa Aksomo Ornamentu Namų Langų Apdailos 2021 Naujųjų Metų Vaikas Dovana

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai