Naujas Vilnos Veltinio Kamuoliukus 2,5 cm Rankų darbo, Vaikų 2m Kambario Sienos Kabo Dekoro Darželio Europos Girliandą Dovanos, Vaikų Kambarys Ornamentu

€1.10

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w52315

: Rankų darbo, naudojant 100% vilnos pluoštas

Informacija:

Dydis: eilutė yra 2m ilgis , skersmuo vieno kamuolys yra 2,5 cm

Kiekis: 1set 30 Kamuoliai

Spalvos:Balta, Chaki & Pilka, Balta Ir Žalia, Balta Ir Mėlyna, Balta Ir Rožinė

Dovanėlė: 2* medinis apvalus žiedas, 1* laidas adatų

Pakuotė: Opp krepšys

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes bandysime viską, kad padėti ,ačiū.>

Dėl šviesos ir kampas veiksnių,kai kurie produktai gali būti egzistuoja šiek tiek aberacijas,tikiuosi, jūs galite maloniai suprasti šią situaciją.

Geriausios dovanos vaikams

Dekoras Vaikų Kambario ,svetainės,Kava,Baro "PASIDARYK pats" Rankų darbo

Išdėstyti veltinio rutuliukai yra skirti būti pasiskirsčiusios maždaug 2 cm atstumu.Nėra jokių mazgų tarp kamuoliukus, taip, kad jums pritaikyti pozicija kamuolius, girliandą.Rutuliai bus rankena string leidžia jiems likti savo vietoje.Girliandas, įtraukiant papildomą 6 cm string abiejų pusių, kad būtų patogu kabinti.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Paprastai,mes išsiųsti daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,broderage mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Aš suprantu, kad esate susirūpinęs dėl bet kokių galimų papildomų išlaidų straipsnių.Remiantis ankstesne patirtimi.

Grąžinamosios Išmokos Ir Grąžinimas & Siųsti

1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produkto, prašome siųsti mums pakuotės ir produkto nuotrauką į jav iš karto, galite paprašyti, grąžinimo ar grąžintų per 7days gavęs elementus.

2. prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčą prieš mus.

Atsiliepimai

1. Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.

Bet problema, tiesiog susisiekite su mumis tiesiogiai.

'

Žymos:Veltiniai Papuošalai įdomus, Derliaus Veltiniai Papuošalai, Veltiniai Papuošalai Nuotraukas, Vilnos Veltinio Papuošalai, Baltos Spalvos Veltiniai Papuošalai, Fonas Berniukas, 45x45 Pagalvė, Afrikoje Pagalvė, "emoji" Pagalvė, 3d Kačių Pagalvėlės.

Temos Gėlė
Medžiaga Flocking
Stilius Europa

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas Vilnos Veltinio Kamuoliukus 2,5 cm Rankų darbo, Vaikų 2m Kambario Sienos Kabo Dekoro Darželio Europos Girliandą Dovanos, Vaikų Kambarys Ornamentu

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai