21C-N1100-501/601 NAUJAS originalus prekių atsparumas

€305.09

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w51391

Shenzhen Chun De Hui technology co., LTD., yra puikus technologijų varoma IC agentai, ir elektroninis paraiškos neapmokėtų paslaugų teikėjai, taip pat yra aukštųjų technologijų įmonių Shenzhen mieste.Per atkaklumą ir pastangas daug metų, įmonė išsivystė į vieną iš Kinijos konkurencingiausia tiekėjas integriniai grandynai.

Chun De Hui klientai daugiausia yra platinamos saugumo stebėsenos, skaitmeninės elektronikos, MCU serija (elektroninių masto, smulkūs buitiniai elektros prietaisai, mobiliojo maitinimas), belaidžių ryšių, medicinos, elektronikos ir kitose srityse.

Chun De Hui dėmesio skirti technologijos pridėtinės vertės paslaugų ir produktų išteklių integracijos, remdamasi stiprus R & D komanda ir vartotojams kartu kurti naujus produktus, teikiant kompleksinius sprendimus ir integrinių grandynų produktus klientams.Chun De Hui egzistencijos vertė yra sumažinti BOM sąnaudas, padidinti konkurencingumą rinkoje produktus.

Chun De Hui užmegzti ir palaikyti suteikia didelę reikšmę santykiams su klientais, mums bus "klientų aptarnavimo persikėlė" koncepcija, visoje, su paslaugų klientams.

Chun De Hui vadovybė turi visiškai įgyvendinti informaciją, įmonė naudoja pažangias ERP, brūkšninį kodą, OA, CRM sistemos valdymo kasdienę veiklą, teikti greitas, tikslus, efektyvus klientų aptarnavimas.Bendrovė turi paeiliui, Shenzhen, Honkongas, Šanchajus, Hangzhou, Pekino steigti filialus ir logistikos centras.

Žymos:Kontrolės Remot, 433 Mhz Relė, Rf Jungiklis, 433 Kontrolės, Relė Rf, 433 Mhz Jungiklis, 433 MHz, Remot, 433 Mhz Universalus Belaidis Nuotolinio, 433 Jungiklis.

dažnis 433 MHz
Pakuotė Taip
Kanalas 1
Prekės Pavadinimas Taofa
Paramos PROGRAMĄ Taip
Naudoti TV
Modelio Numeris Originalus
Belaidis Ryšys RF

Parašykite savo atsiliepimą!

21C-N1100-501/601 NAUJAS originalus prekių atsparumas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai