24pcs sienos, grindų lipdukas Saldainiai Lipdukas animacinių filmų lipnios Turas Atostogų Apdailos Animacinių filmų Grindų, Sienų Lipduko namų party25

€1.91

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w50564

24pcs sienos, grindų lipdukas Saldainiai Lipdukas animacinių filmų lipnios Turas Atostogų Apdailos Animacinių filmų Grindų, Sienų Lipdukas "pasidaryk pats" namo šalis

Pardavimo punktuose:

Paketas apima iš viso 24 vienetų pipirmėčių grindų lipdukas su 2 skirtingų dizainų, 12 vienetų kiekvieno stiliaus, ir 3 dydžių asortimentas, puiki saldainių šaliai nustatyti savo Kalėdų saldainiai šalies apdaila.

Šių pipirmėčių grindų lipdukai yra pagaminti iš lipnios PVC plastiko, tvirtas ir atsparus vandeniui, kuris gali būti pridedamas prie visų švaraus ir lygaus paviršiaus, o ne lengvai nukristi po naudojimo.

Lipnios dizainas, lengva klijuoti ir lengvai neplyštų jį išjungti po šalis, kai nenorite naudoti ją, ir ji bus ne palikti likučių ar sugadinimą grindys.

Apskritojo pipirmėčių lipdukai būna maždaug. 11 cm, 8 cm ir 6 cm skersmens ir 8 paketus iš kiekvieno dydžio, puikiai tinka sukurti unikalų įėjimo į jūsų Kalėdų vakarėlį.

Šių pipirmėčių grindų lipdukai yra puikus Kalėdų saldainiai dekoracijos ir namų dekoro, Idealiai tinka dekoravimo grindų, vaikų kambario, biuro, parduotuvė, klasėje, dorms, klinikose ir skaitiklių rodmenis ar net, kuriame šokio žingsniai šokių studijoje.

Specifikacija:

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: PVC

Įtraukta:

24x grindų lipdukas

Žymos:Pavasario Sankabos Minimoto, Pavasario įrašą Lempos Atspalvis, Popsoket Marmuro 50 Rub, Atsparus Vandeniui Lazerio šviesa, Popsoket Telefonu Anglų Kalba, Maternety Džinsinio Sijonai, Vandeniui Led 5050 5m, Popsoket Turėtojas Pavasario, Popsoket Telefono Akrilo.

Medžiaga PVC
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Modelio Numeris Naujas
Specifikacija Multi-piece Package
Scenarijus SIENOS
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Temos Abstraktus
Klasifikacija Už Sienos
Cenzūruoti Kodas karšto
Stilius Modernus

Parašykite savo atsiliepimą!

24pcs sienos, grindų lipdukas Saldainiai Lipdukas animacinių filmų lipnios Turas Atostogų Apdailos Animacinių filmų Grindų, Sienų Lipduko namų party25

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai