Naujas pripučiamas krepšinio ir futbolo sporto arena, pripučiami futbolo aikštę, pripučiami krepšinio srityje

€2 040.52

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w50386

naujas pripučiamas krepšinio ir futbolo sporto arena, pripučiami futbolo aikštę, pripučiami krepšinio srityje

Pripučiami Sporto Žaidimo informaciją: Spalvos Kaip jūsų užklausą Medžiagos 0.55 mm PVC brezento PREK.KOD 1 vnt Garantija 3 metai Standartinė Medžiaga su SGS, EN14960, orpūtės su CE/UL standartą Naudojimo Reklamos, pardavimų skatinimo funkciją, šventės ceremonija, nuoma, verslo, pramogų parkas, bėgimo varžybos ar kiti Pristatymo laikas 7-15 dienų po gauto apmokėjimo Aksesuaras Remonto komplektas, orapūtės, vandens klijai.Pakavimo supakuoti Pripučiami PVC krepšys, dėžutė už ventiliatoriaus Siuntos, express arba jūra ir oru Logotipo spausdinimo Priimtina OEM Priimtina Technologija, Visos jų siūlės yra dvigubos siūlės ir sutvirtinimo juostelės prisiūta ant visų čiužinių siūlės

Nešiojamų paplūdimio sporto aikštelių Greitai Pripučiami Sporto Žaidimo vaizdai:

KK Gamyklos stiprumo ekranas:

1. 18 metų pripučiami gamybos ir eksporto patirtį, mūsų gamykloje KK pripučiami rasti 2000, 3000 kvadratinių metrų, su 30 darbuotojų ir 10 pardavimo asmuo.

2. Mūsų pagrindinis produktas yra vandens ir sausumos pramogų parkas,, mes buvome NE.1 fabrikas, kuris suprojektuotas ir pastatytas pirmasis vandens parke Kinijoje---Honghaiwang vandens parkas.

3. Kokybės garantija: mes praeiti TUV sertifikatas vandens žaislai ir CE visoms prekėms.

4. Medžiaga garantija: mes naudojame 0.6-0,9 mm PVC vandens objektų ir sandariai elementus; 0.45-0.55 mm PVC sausumos pramogų objektų.

5. R & D komanda: 5 asmuo, 2018 m. mes sukurta 14 naujų pripučiami kintama bazė, 2019 mūsų naujas produktas yra protingas chip kontrolės pripučiami banglenčių mašina ir smart chip kontrolės pripučiami Slidinėjimo mašina, klientai gali kontroliuoti šių dviejų mašina telefonas, tik reikia, kad mūsų programinė įranga atsisiųsti Programėlę savo telefone.Mes, kad programa, mūsų techninės kiosko, mes tik vienos gamyklos, kurie gali gaminti šios naujos rūšies produktus.Sveiki atvykę į mūsų agentūrą.

Nustatyta, 2000 m., po 18 metų verslumo plėtros, bendrovė tapo gerai žinomas prekės ženklas pripučiami pramonei.

Yra 18 strateginį bendradarbiavimą sąjungomis ir 36 platinimo centrų pasaulyje, su vartotojų daugiau nei 100 šalių ir regionų, įskaitant Europos Sąjungos, JAV, Pietų Amerikoje, Artimuosiuose Rytuose ir pietryčių Azijoje.

Nuo įsikūrimo kk Pripučiami buvo puikių informaciją.Jį centrų vartotojams, vystosi, taikomų sprendimus, produktus, bei naudoja naujas idėjas, naujas technologijas, naujų produktų ir naujų paslaugų išspręsti pelningumas klientams.Jis taip pat yra tik fizinė gamintojas ir tirpalo teikėjo, kuris siūlo keistis visai nauju pažeistų elementų paslaugos pripučiami pramonei .KK Oro sertifikatas:

Medžiagos sudėtis:

Specifikacijos:Visi dizainai gali būti pritaikyti, atsižvelgiant į kliento poreikius, projektuoti įvairių specifikacijų, dydžių, spalvų gaminiai.Bendros spalvos yra raudona, geltona, šviesiai mėlyna, tamsiai mėlyna, violetinė, balta, juoda, pilka, tamsiai žalia, šviesiai žalios ir kitų spalvų.Normalus storis yra 0.55 mm, 0,5 mm, 0.45 mm, ir t.t.Projektavimas ir gamina pagal kliento reikalavimus.Medžiaga: aukšto stiprumo polimero kompozito PVC akies audiniai, anti-senėjimo egzaminą, pagal tarptautinius EN-71 antipirenas standartus, ES ROH aplinkos apsaugos ir mažo toksiškumo standartus.Medžiaga atitinka eksporto standarto iš visų pasaulio šalių. 3. Technologija Mūsų įmonė naudoja pažangias karšto vėjo suvirinimo technologija, su aukšto dažnio karšto lydalo, ir naują formulę, šalto ir klijų technologija.Prieš pakuojant, jie turi būti griežtai 48 valandų oro pratekėjimo testą.Gaminio pakuotę ir informacijos: 1. Vieta įrangą ant lygaus paviršiaus, įdėti kilimėlis (pavyzdžiui, kiliminė danga, plastikinės juostelės medžiaga) pagal įranga, ir tada skleistis. 2. Rasti oro įleidimo įranga, prijunkite su oro išleidimo ventiliatorius, ir pritvirtinkite oro angos sandariai, tada tie atsarginių oro įleidimo angos sandariai su virve. 3. prisijungti pūstuvo galia, ir įranga bus bumbulas 5-10 minučių.Papildomas ventiliatoriaus įrengimas: 1. Pasirinkite nacionalinio standarto 1,5 mm 2-4 mm 2 kabelį, kad galėtumėte prijungti keletą metrų ventiliatorius, kitas galas yra sujungtas su oro jungiklį ir prijungti su smūgio gynėjas. 2. prieš naudojimą patikrinkite, ar elektros tinklo įtampa atitinka lentele ir ar sukimosi kryptis yra teisinga. 3. Važiuoklės, turi būti prijungtas prie patikimos žemės viela ir nuolat tikrinti.Oro įsiurbimo ventiliatoriaus turėtų būti įdėti į apsauginį tinklą, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų.

Laikymo būdą: 1) oro pelėsių turi būti nuolat pagrįstai ir tinkamai vilkinti savo lifttime.Naudoti, pagal dydį ir vietovės pripučiami kontroliuoti vaikų skaičių, ne per daug žmonių, todėl pripučiami yra per didelis krūvis.Be to, daugiau vaikų, šokinėja linkę kristi, štampavimo, todėl pavojus. (2) Kai pripučiami nenaudojamas defliatorių, ji turėtų būti sulankstyti gerai.Metodas yra sujungti kampai aplinkinių vietovių į vidurį pirmas. (3) Kai pripučiami nėra eksploatuojamas ir yra tiekiama lauke, jis turėtų būti sulankstyti į mažą plotą, kaip toli, kaip įmanoma, ir padengtas PVC vandeniui audinio išlaikyti, lietaus, šalčio ir pan. (4) švarus pripučiami reguliariai ir švelniai nuvalykite skudurėliu.Pastabos: (1) Kai žaisti, įsitikinkite, kad nustatyti "žaisti įspėjimo šūkis" šalia oro modelį; (2) Jis yra griežtai draudžiama vyresniems vaikams žaisti su vaikais, kad išvengti susidūrimo ir štampavimo nelaimingų atsitikimų; (3) Jis yra griežtai draudžiama vaikams žaisti dideliais kiekiais, sukelia spūstis; (4) lietaus, sniego, vėjo ir kitos oro, tai yra griežtai draudžiama, naudotis įranga lauke, kad išvengtumėte nelaimingų atsitikimų.

Žymos:Q111, Hatland, Xs809, Keybag, Suorin, Knotolus, Openpilot, Miškotvarkos, Bylynd, Hongwin.

Amžius 8-11 Metų
Spalva Kaip jūsų užklausą
Tipas Sportas
Naudojimas šalys;pramogų parkas; nuomos verslo
Dizainas Didelė Lauko Pripučiami Poilsis
Kokybės Kontrolė Labai griežtą bandymų iki pristatymo.
PREK.KOD 1 Vnt
Oem Priimtina
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga 0.55 mm PVC tentas
Pakuotė tvirtas PVC tentas pakuotės maišelis
Art technologijos skaitmeninė tapyba;šilko spausdinti; rankų tapyba
Garantija 3-5 metai
Modelio Numeris KK-wtp-1228

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas pripučiamas krepšinio ir futbolo sporto arena, pripučiami futbolo aikštę, pripučiami krepšinio srityje

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai