Lankstus, Vandens, Alyvos Išleidimas Įrankis Resuable Lankstymo Nusausinti Priemonė, Aliejus Vadovas Plokštė Automobiliams Ir Motociklams, Variklių Alyva, Skystis

€10.75

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w50034

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ!

Savybės:

*1. Lanksti sausinimo priemonės labai tinka nusausinti naftos, benzino ir kitų skysčių, iš automobilių, sunkvežimių, motociklų, ATV, pramonės įranga, vejos įranga ir krautuvai.

*2. Pakartotinai tūkstančius kartų, krašto gali būti pateikiami aplink filtrą arba drenažo vamzdį formos nepralaidžiose antspaudas, kad variklio alyva, variklio, rėmas ir aplinkinių dalys gali būti švarūs ir be užsienio klausimais.

*3. Paprastas ir naudingas įrankis, perdavimo skysčio/sausas ingredientų iš bako į buteliuko, išlaikant objekto iš perpildyta.

*4. Be to, drenažo ir skysčio pripildymo, lankstus drenažo įrankiai gali būti naudojami įvairių programų, įskaitant perduoti vandens, krentančio iš vamzdeliai, užpildyti paukščių lesyklos ir pildymo trąšų talpyklos.

*5. Tiesiog nuvalykite jį švariu, paguldyti jį ir sukite jį ir įdėti jį į bet kurį rinkinys.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Gaminio dydis: mažas 37x17cm didelis 50x20cm

Produkto svoris: mažas 190g didelis 375g

Spalva: Žalia

Sąrašai:

1 * Naftos vadovas plokštė

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos:Variklio Slydimo Plokštė, Harley, Motorcycl, Ktm, Buksuoti, Ktm Slysti, Cf Moto, 125cc Motociklas, Plokštė Slysti, Kawasaki.

Sertifikavimo CE
Modelio Numeris JJ2023730
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Lankstus, Vandens, Alyvos Išleidimas Įrankis Resuable Lankstymo Nusausinti Priemonė, Aliejus Vadovas Plokštė Automobiliams Ir Motociklams, Variklių Alyva, Skystis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai