4pcs Premium Auto Priekyje&Galiniai Sunkiųjų Litų Raketos Splash Purvo Atvartais Apsaugai Sparnus VolksWagen Caravelle-2018 m.

€54.53

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w50025

Visiškai Nauji Aukštos Kokybės 4pcs Premium Auto Priekyje&Galiniai Sunkiųjų Litų Raketos Splash Purvo Atvartais Apsaugai Sparnus VolksWagen Caravelle 2014-2018 M. Vairavimo lietus nešvarus kelių, organizmas neišvengiamai bus purvinas dumblo, jei jums nepatinka purvo splash, įdiegti fender yra geras pasirinkimas.Privačių automobilių sparnai, padangos sukasi dideliu greičiu blokuoti purvo purslai vandens tarša, išlaikyti tavo automobilį švarų; daug daugiau sunku-line kūnas padidėja minkštumas!Aukštos kokybės minkšto plastiko, nerafinuoti arba rafinuoti, nebijo spaudimo, jos gyvenimas yra įprasta kieto plastiko sparnai kelis kartus.Šią dalį sparnas, specialiai pritaikytų jūsų automobilį, ir yra paprastas plastiko formos, stiprus ir praktiškas, elegantiškas paprastumas gryna juoda, išspausdintas su modeliais remti automobilio markės logotipą jūsų automobilio priduria, gražus kraštovaizdis , tai yra jūsų vairavimo lietaus intymiausius little helper.

Savybės : * Būklė : 100% visiškai naujas

* Šie purvo apsaugos priemonės bus apkabinti savo Ram kaip pirštinė

* Pilnas Komplektas: Įeina priekinės ir galinės purvo apsaugos pareigūnams (tiek kairėje ir dešinėje pusėje) su montavimo įranga

* Sunkiosios: Ne nerimtas, plastikiniai čia, mūsų sargai yra storas, sunkiųjų polimero atsistoti prie bet kokio kelio suteikia jiems

* Garantuotas tinka ir lengva įdiegti: Mūsų purvo apsaugos užsakymą suprojektuoti gražus litų gamykloje atrodo

* Kokybės Išbandyti: mūsų purvo apsaugai buvo pateikti per gręžtuvas; Mūsų aukštųjų technologijų gamyklos įdėti purvo apsaugai pagal daugelį valandų bandymų, siekiant užtikrinti, kad jie yra aukščiausios kokybės ir truks visą gyvenimą

* Sustabdyti purvo, purvo ir vandens, plaukioja savo sparnas ar durys

Komplektą Sudaro:

2 x priekinis purvo apsaugai

2 x galinės purvo apsaugos pareigūnų

Montavimo aparatūros ir varžtais, įskaitant

Diegimo instrukcijos:

1、automobilio apačioje originalių automobilių varžtai su a veržliaraktis, kad sraigtiniai žemyn

2、Imtis Purvo atvartais , gera vieta, varžtus įdiegta

3、varžtus įdiegta į atitinkamą skylę Purvo atvartais.

4、likusios skyles įrengti gali būti įdiegta

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas. (prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš pirkdami.)

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Pastaba: Kai kurios nuotraukos parodė, yra bendro pobūdžio nuotraukas.Smarkiai skirsis nuo nuotrauką, o dizainas ir medžiagos liks taip, kaip parodyta sąrašą.

Prašome nedvejodami palikti mums, modelį ir metus, kad jūsų transporto priemonė,mes norėtume dar kartą patikrinkite suderinamumą prieš siunčiant siuntinį iš.

Jie negali būti 100% įrengtas tiems, kurie iš anksto įdiegti pusėje žingsnis transporto priemonė,prašome susisiekti su mumis pirmą, jei transporto priemonė turi, kad.

Žymos:šiaurės Crazy Rinkinys, Ganzo Peilis G708, Heroe Ląstelių Dangtis, Oniksas Lenkija Knygos, Pora Led žiūrėti, Ivoomi Mi1 Telefono, Pora, Vaikams, Dviračiu, Notbook I7 Touch, Pora Jumpsuits.

Elemento Ilgio 35
Modelis, Metai 2014-2018 m.
Prekės Skersmuo 35
Medžiagos Tipas TPE+PP
Du šimtai milijonų du šimtai keturi 200000551,200000551,200000551
Prekės Svoris 0.8
Specialios Funkcijos Apsauga
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Elemento Plotis 22
Modelio Pavadinimas VolksWagen Caravelle 2014-2018 M.
Elemento Aukštis 6

Parašykite savo atsiliepimą!

4pcs Premium Auto Priekyje&Galiniai Sunkiųjų Litų Raketos Splash Purvo Atvartais Apsaugai Sparnus VolksWagen Caravelle-2018 m.

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai