Anime Noragami Aragoto YATO paklode Iki Hiyori Antklodė Padengti Yukine Antklode Padengti Plokščias Lapas Antklodė 150x200cm

€51.66

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w49449

Dydis:150x200CM Tipas:Patalynės Lapas(be pylimo) prekės yra tik vienoje pusėje atspausdinta dizainas.Kaina apima tik vieną elementą .

Specifikacija:

Būklė:Patogus ir 100% Brand New

Tipas:Patalynės Lapas(be pylimo)

Medžiaga : Paklode : 50% Medvilnės, 50% Poliesterio Antklode Padengti: 50% Medvilnės, 50% Poliesterio Antklodė: Trumpas Pliušas

59.05"x78.74"(150x200CM) Pastaba : Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Tikrasis spalva gali skirtis nuo spalvos jūsų kompiuterio ekrane dėl monitoriaus spalvų apribojimų.

1. Į itmes yra tik vienoje pusėje atspausdinta dizainas. (jeigu jums reikia dviejų pusių ptrinted dizainas ,pls susisiekti su mumis )

2. Kaina apima tik vieną elementą .Yra galimybių, galite pasirinkti drobulė ,antklode padengti , antklodė ,ir įvairių item kainos yra skirtingos .

Produkto Aprašymas:

Tai multipurposed aukštos kokybės patalynės straipsnis yra puikus derinys iš savo gyvenimo ir atminties.Jis yra minkštas,netoksiškas ir eco-friendly, siekiant suteikti jums tvirtą miegoti kartu su savo mėgstamą animacinį personažą.Tiesiog ateiti ir priimti jį į savo namus dabar!

Žymos:Parure De šviečia Du Kartus, Klasikinis Antklode Padengti, Nakvynė Viešbutyje, šalikas Patalynės Komplektai Su šunimis, Lova Nustatyti Rudos, Nustatyti Lapo, Drugelis Antklodė, šalikas Patalynės Komplektai Karalius "gucci", Antklode Padengti Saulėlydžio, Medvilnės Lapas Nustatyti Baltos Spalvos.

Modelio Tipas animacinių filmų
Modelio Numeris ycdz09-368
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelis SPAUSDINTI
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Svoris 0.8KG
Dydis 150x200cm
Tipas Patalynės Lapas(be pylimo)
REITINGAS Klasės

Parašykite savo atsiliepimą!

Anime Noragami Aragoto YATO paklode Iki Hiyori Antklodė Padengti Yukine Antklode Padengti Plokščias Lapas Antklodė 150x200cm

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai