5 gabalas Kūno Priedų Rinkinys

€29.03

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w49421

Sveikai gyventi, 5 gabalas Kūno Stiprinimo Nustatyti Ačiū, patogiai savo namuose sporto jums.

Kūno pagerinti ir kondicionavimo unmissable tiems, kurie nori išlaikyti produkto.

Breast Enhancer Lankas: Plieninis & chromuotas, 5 skirtingų pasipriešinimo reguliavimas su šių produktų galima rasti įvairių sporto hareketlerini gali kreiptis.Krūtinės pavasarį, tik jos krūtys veikia įrankiai.Įtakos pagrindiniai regionai: Sparno ir išilgai nugaros, tricepsas, trapecija.Krūtinės transliacijos masės, kas jus išskiria; Raumenys (nervai) iš perspėjimas bus padidinta.Pavasarį, kas tiek daug açarsak etapais, taigi jėgos harcamış.Šios rūšies tyrimai nervų daugiau, papildomai stimuliuoja ir įspėjimai į smegenis greičiau būtų pasiektas.Išleidimo didžiausią poveikį bazės, pradedantysis ar vidutinio lygio yaklaşmış sporculardır.

Ranka Pavasario: 2 Vnt. (Dvigubi) abi rankas vienu metu kelis sportas.Patvarus ir aukštos kokybės medžiagos.Ranka ir kollarınızın operacija.Ranka, riešo, pirštų ir dilbių adalelerinin stiprinti sağlar. Ileriki amžiaus rankos pirštų matomas sumažina kalcifikacija.

Medinė Rankena šokdynė: Spaustuvai, medienos medžiaga.Šokdynė su darbą, stiprinti kraujotaką.Naftos deginimas, atsparumas pagerinti, koordinacija ir pusiausvyra yra veiksmingas būdas gerinti, šokdynė.Tuo pačiu metu, šokdynė greitį, kalorijas etcher širdies egzersizidir.Šokdynė pabandyti su savo veikia, kai jūs praleisti kalorijų kiekis, energijos tiekimas.Jūs ir jūsų didinti užšokti, jei jūs nuolat per minutę, 20 kaloriye yakmanız yra įmanoma.Priklausomai nuo to, kaip greitai atladığınıza 10 minučių galima sudeginti nuo 110 iki 200 kalorijų.

Pakuotės Dydis: 45.5 cm x 45.5 cm

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Krūtinės Kūrėjas Pavasario 2 Vnt Vertus, Pavasario 1 Vnt Medinė Rankena šokdynė 1 Vnt twister

Žymos:Audi Plieno Comand, Bambuko 7 Cm šaukštas, Audi Sėdynės Rankenos, Audi Sq7 Atveju Raktas, Bambuko Caddy Padaryti, Bambuko Bridesmaid, Bambi Pūsti Taurė, Bambuko Cukranendrių Stiklo, Alvada Vilnos Kojinės.

Kilmės TR(Kilmės)
Prekės Pavadinimas rennway

Parašykite savo atsiliepimą!

5 gabalas Kūno Priedų Rinkinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai