2020 Smėlio dvieiliai Kostiumas Mens Vestuvių Kostiumai pagal Užsakymą Pagaminti Jaunikis Tuxedos Slim Fit Verslo Kostiumas 2 dalių Komplektas (Striuke+Kelnes)

€57.38

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w49410

Sveiki atvykę į Mūsų Gamykloje pelės mygtuku spustelėkite paveikslėlį aplankyti pagrindinis puslapis

Sveiki atvykę į Anniebritney dizainerio studijoje, Apsilankykite mūsų interneto svetainėje ir gauti nuolaidos Kuponą.Prašome spausti mygtuką "follow" pagrindiniame puslapyje ,jūs gausite lengvatines kainas, kai kurių produktų, jei esate sekėjas.

Apie Mane - ANNIEBRITNEY

labas,kiekvienas!Aš esu ANNIEBRITNEY.Turiu ilgametę kostiumas priėmimo patirtį .Po kelerių metų sunkaus darbo, esu šiek tiek žinomas Kinijoje dabar.Aš noriu, kad visas pasaulis mane pažįsta.Ar norėtumėte, kad mane pažįsta?Aš suteikti individualų kostiumai paslaugos .Jei turite kokių nors pasiūlymų ,prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Maloniai Patarimai

Mes siūlome įvairių lygių Siuntą.prašome pasirinkti pristatymo būdą pagal jūsų laiką. * Prašome užtikrinti, kad visa informacija(dydis, spalva ir t.t.), kol jūs padarėte užsakymą.Apie atsiliepimų,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Jei ne,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip nė vienas jų negali išspręsti problemos.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.Ačiū.

Produkto Rodo

Elementą sudaro striukė ir kelnes.prašome pasirinkti tinkama dydį nuo šio dydžio diagramos.Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį, prašome susisiekti su mumis ir gauti pagalbos .Mes teikiame užsakymą paslauga šio stiliaus kostiumas .

Kostiumas Standartinio Dydžio Diagramos, - baigė kostiumas matavimai

Pastaba: standartinio dydžio diagramos reiškia tik tai, gatavą kostiumą, dydis matavimai,ne kūno matavimai .Ranka matavimo turės netikslumų, apie 1-2 cm.

Individualizuotos Paslaugos

dear klientas.Jeigu jums reikia nestandartinių matmenų ,prašome atsiųsti šiuos kūno matavimai mūsų klientų aptarnavimo : A:aukštis B:svoris-1. pečių 2. rankovės ilgis 3. krūtinės 4. pilvo 5. kelnių juosmens 6. klubų 7. striukės ilgis 8. kelnės ilgis-9. šlaunies 10.kiti klausimai: pvz. rankovėmis rankogalių,ziajać apačioje,spalvos ,slim arba prarasti,liemenė, ilgis ir t.t.Prašome įsitikinti, kad šios kūno matavimai yra teisingi ,tai yra labai svarbu.( Valdovas arti jūsų kūno, kai matavimo)

PIRKĖJŲ PRANEŠIMAS

Apie spalvų -Ten gali būti šiek tiek spalva skiriasi nuo nuotraukos ir gatavo tiktų,nes Kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekraną.Apie pristatymo laikas -www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas: 15-60 Dienų. -Kinija Paštu Oro ir ePacket: 20-60 Dienų.(Brazilija reikia 30-90 dienų) -DHL: 7-20 Dienų. -Pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.Mokesčiai ir rinkliavos -Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.Apie sekti mano sklypo -Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en arba http://global.cainiao.com/ (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Apie lašas laivybos ir didmeninės -Didmeninė, mes pasiūlysime nuolaidą. -Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.(Jūs turite siųsti įrašą apie drop laivyba.) Apie pirkimą apsaugos laikas -Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis "Dėl krovinio vėlavimo,prašome pratęsti prekių pristatymo terminas iki 30 dienų." ir mes galime padėti jums jį pratęsti.Apie pakeisti dydį -Jeigu norite keisti dydį, mes nemokamai jums, bet pirkėjas turi apmokėti siuntimo išlaidas.(neįeina pasirinktinis dydis) Atsiliepimus -Jeigu jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.Jei jūs neturite pasitenkinimą ,prašome susisiekti su mumis, nereikia pridėti blogų atsiliepimų.tai nėra geriausias būdas spręsti problemas.Mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas.

Žymos:Prancūzija Mėgstamiausia Drabužiai, Reikmenys, Pirštinės, Kumštinės Pirštinės, Prancūzija Mėgstamiausia Office Mokykliniai Reikmenys Parkeris Laikikliai, Prancūzija Grožį, Sveikatą, Grožį, Sveikatą, Antakių žoliapjovės, Prancūzijos Mėgstamų žaislų Pomėgiai įdaryti Pliušas Gyvūnams, Augimo Plėtros (0 1 Metų) Vystyklų Krautuvais Dežutės, Prancūzija Mėgstamiausia Office Mokykliniai Reikmenys Pieštuku Krepšiai, Prancūzijos Atgal į Pagrindai Moteriški Drabužiai, Sportiniai švarkai (bleizeriai), Dovanos Seneliams Mobiliojo Telefono Ekrane Stiprintuvas, Puikus Veido Masažuoklis Galvos Masažas Priemonė.

Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas ANNIEBRITNEY
Drabužių Ilgis Reguliariai
Tinka Tipas Liesas
Uždaryti Tipas Dvigubo Breasted
Stilius Smart Casual
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Modelio Numeris 001
Elemento Tipas Kostiumai.
Lytis VYRAI
Priekiniai Stilius Butas

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 Smėlio dvieiliai Kostiumas Mens Vestuvių Kostiumai pagal Užsakymą Pagaminti Jaunikis Tuxedos Slim Fit Verslo Kostiumas 2 dalių Komplektas (Striuke+Kelnes)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai