Naujų AR Pasaulio Pasaulio Projekcija Lempos Apvalios LED Pasaulio Žemėlapio Pasukimas Projekcija Naktį Šviesos Projekcija lempos Projektai Priedai

€17.72

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w48898

Aprašymas:

1.Papildytosios realybės pasaulyje žaislas

Papildytosios realybės technologijos padarė šis žaislas naujas būdas vaikams atrasti pasaulį.Remiantis AR technologija, smart device app atneš į gyvenimą su gyvūnų, pavyzdžiui, dinozaurų, tigras, dramblys, taip pat paminklų, kuri yra labai pagyvėja.

2. Prieinami App naudoti

Jį galima atsisiųsti, susijusių Programą į telefoną.Su App, jūs galite mėgautis papildytosios realybės patirtį gyvūnų pasaulyje, o taip pat keliaujant iš šalies į šalį, matydami, paminklų ir veda jus į turistų lankomas vietas.

3. Mokymosi Ir Švietimo

Tik kaip kas pasaulyje būtų buvę, tai apšviesti pasaulį pasaulyje žaislas turi tikslią ilgumos ir platumos, geografinę vietą, tiksliai pusiaujo ribas, žemynus, ežerų, pakrančių sienų tinka vaikams mokytis geografinių mokslo žinių.

4. Projekcijos funkcija

Šį pasaulį ateina su projekcija funkcija.Kai jūs jį naudoti naktį, galite įjungti pasaulyje nuo vidurio, ir tada pereiti prie projektoriaus režimu, tada jis bus įmestas labai gražus raštas ant lubų, suteikiant vaikams nepaprasta patirtis.

5. Apšviestas naktį naudoti

Su LED apšvietimo technologija, tai apšviesti pasaulį pasaulyje funkcijų jungiklis-reguliuojamas LED žibintai paversti į gražų apšviesta pasaulyje režimas malonus nakties mokymasis.LED Šviesos yra minkštas ir patogus, ir patraukli, Tai bus graži naktį mokymosi šviesos ar kambario dekoracija.

6. Puiki dovana pasirinkimas

Su smart AR tech, šiame pasaulyje žaislas daro optimalus žaislas vaikams.Jis gali kibirkščių savo vaizduotę ir smalsumą, padėti įgyti žinių, kalbos ir pažinimo įgūdžius.

Techniniai duomenys:

Kaip naudoti:

Įdiegti specialią PROGRAMĄ

Nuskaitymo aktyvinimo kodas

Pasirinkti teisingą pasaulyje stiliaus ir modelis

Pasirinkite savo mėgstamą skirsnis

Nuskaitymo pasaulyje ir pradėti savo AR kelionę

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Varomas Režimas: USB

Trukmė: 4-5H

Apšvietimo Technologija: LED

Žanras: AR+projekcija

Stilius 1: Smart AR įkrovimo(Be Muzikos)

Stiliaus 2: Smart AR muzikos įkrovimo(Su 20pcs daina)

Prekės Skersmuo: 14cm/5.50 colių

Elemento Aukštis: 17,6 cm/6.92 colių

Pakuotės Svoris: 550g/19.40 oz

Pakuotė:

1*Projekcija lempos

1*USB Kabelis

Pastabos:

Kas yra AR?

Jis gali būti naudojamas su mūsų žemė projektoriaus mobile app " programine įranga pasiekti 3D interaktyvus poveikį mobilieji telefonai, pvz., 3D ekranas dinozaurai, panda, pastatų, šalių nacionalines vėliavas, raketos ir balso įvadas.

Žymos:15 Ar Handguard, žemės Rutulio Lempos, Ar15 M4, Ar žaislas, Pasaulyje Lempa, Lempa Pasaulyje, Ar žaidimas, Ar15 įrankis, Ar Stiklas, Ar15 Free Float Handguard.

Funkcija AR+projekcija
Prekės Pavadinimas centechia
Trukmė 4-5H
Elemento Aukštis 17.6cm/6.92inch
Stilius 2 Protingas AR muzikos įkrovimo (Su 20pcs daina)
Stilius 1 Protingas AR mokesčių (Be Muzikos)
Sertifikavimo NĖRA
Apšvietimo Technologijos led
Prekės Skersmuo 14cm/5.50inch
Pakuotės Svoris 550g/19.40oz
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping, didmeninė prekyba Parama
Medžiaga PVC
Varomas Režimas USB

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujų AR Pasaulio Pasaulio Projekcija Lempos Apvalios LED Pasaulio Žemėlapio Pasukimas Projekcija Naktį Šviesos Projekcija lempos Projektai Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai