Nemokamas pristatymas 6mm/8mm/10mm/12mm Žarnos Barb x 1/2" colių Vyrų BSP Sriegiu Alkūnė Žalvario Spygliuota Montavimo Jungtis Jungties Adapteris

€12.55

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w48872

PRANEŠIMAS

1. Gerbiami rusijos klientams , įrašykite savo vardą, pavardę (ne mažiau kaip 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

2. Gerbiamas Brazilijos, Argentinos, Indijos,Peru, Kolumbija ,klientai ir pan , jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( PVM ,CPF ar CNPJ ).tai bus sumažinti daug problemų su muitine.Be jos, muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

PASTABA: Mes taip pat turime ir kitų susijusių produktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Accpet didmeninė ir mažesnę kainą !!!

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 7 DARBO DIENAS po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Tikimės, kad jūs turite gražus apsipirkimo mūsų PuNan elektros prekių Parduotuvę .

Žymos:8mm Moterį, 6mm Male Adapter, Gx16 4pin Male & Female Skersmuo 16mm, 8mm X 10 Mm žarna, Pikis 2.54 Mm Vyrų Ir Moterų Laido Jungtis, 6mm X 10mm Jungtis, 2mm Vyrų 4mm Moterų Banana Plug Adapter, 3mm 8mm Veleno Mova, 16mm Vyras Moteris Vielos Jungtis Plug Diskiniai, Mova 8mm 10mm, Montavimo žarna 8mm 10mm Vario.

Jungtis Moteris
Modelio Numeris 1/2"
Formos Sumažinti
Tipas alkūnė
Medžiaga Vario
Pagrindinė Kodas Šešiakampis
Technics Kaltiniai
Žarnos Vidinis Skersmuo 6mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Nemokamas pristatymas 6mm/8mm/10mm/12mm Žarnos Barb x 1/2" colių Vyrų BSP Sriegiu Alkūnė Žalvario Spygliuota Montavimo Jungtis Jungties Adapteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai