"PASIDARYK pats" Mažas Namas Modelis Rankų darbo Montavimas Švietimo Žaislai Vaikams, 3d Puzzle Tėvų-vaikų Interaktyvus Rankų darbo Žaislai

€11.79

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w48594

Kulka Taškų:

1、Mielas Lėlių namelis: Šį cute namas yra kolekcines, pastatų ar namų puošybai po "PASIDARYK pats".Tau pridedami dalys turi būti surenkamos ir "PASIDARYK pats".Ši asamblėja yra tinkamų žmonių, kuriems per 14 metų.

2、Aukštos Kokybės: Aukštos kokybės medžiagų, baldų ir kitų medinių priedai yra tiksliai iškirpti, kad tilptų puikiai.Dizainas augalai, dekoracijos ir baldai yra labai realus.

3、Puiki Dovana: Tai puiki dovana ir kolekcionuojami tiems, kurie mėgsta rankdarbius ir miniatiūros.Jūs galite padaryti tai patys, kad dovana prasmingiau.

4、Laimingas Laikas: Jis gali būti sunku statybininkas iššūkis, bet jums bus laimingas, kai baigsite.

5、Išsami Instrukcija: Su išsamias ir spalvos nuotraukų anglų kalba, tai padės jums, kaip atlikti žingsnis po žingsnio.Mes tikimės, kad skatinti jums surinkti lengvai, tiesiog būkite kantrūs.

Specifikacija:

Pavadinimas: Lėlių Namelis

Dydis: apie 12*10*11.5 cm/4.72*3.94*4.53 colių

Svoris: apie 0,5 kg

Medžiaga: mediena, audiniai, karoliukai, popieriaus, džiovintų gėlių, organinio stiklo, ir t. t.

Gamybos laikas: 1-3 dienas

Pakavimo Sąrašas:

1*Lėlių namelis

Žymos:"pasidaryk Pats" Lėlių Namelis, Lėlių Namas, "pasidaryk Pats" Rinkinys Lėlių Namelis, Lėlių Rinkinys Miniatiūriniai, Miniatiūrų Rinkinys, "pasidaryk Pats" Rinkinys Lėlių Namelis Miniatiūriniai, "pasidaryk Pats" Lėlės Namas Miniatiūriniai, "pasidaryk Pats" Miniatiūriniai Lėlių Namelis, Lėlės Namas žaislas, Namo Modelis.

Amžius > 3 metų
Modelio Numeris Rankų Darbo Lėlių Surinkti Mini Namelis Salono Dovanų
Tipas Renkamos Mini Namelis Salono Dovanų
Medžiaga Mediena
Prekių kiekis Rinkinys Kita
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Pastatai

Parašykite savo atsiliepimą!

"PASIDARYK pats" Mažas Namas Modelis Rankų darbo Montavimas Švietimo Žaislai Vaikams, 3d Puzzle Tėvų-vaikų Interaktyvus Rankų darbo Žaislai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai