Nauji Aukšto Slėgio Dušo Galvutė 5 Purškimo Parametrai Rankinės Dušo Galvutė su Nerūdijančio Plieno Žarna, Reguliuojamas Laikiklis Nustatyti Dušo Galvutė

€26.84

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w48287

Aprašymas:

Rankinio dušo galva su nerūdijančio plieno žarna ir reguliuojamas laikiklis nustatyti, kuris turi 5 purškimo parametrai už savo pasirinkimus, skirtingas parametrai pateikti iš viso pritaikytas dušas patirtis."Chrome apdaila yra kietas ir gražus, pastatytas atsispirti nulio, smukdydama, ir korozijai, tinka šeimai, viešbutis ir mokyklos, ir t. t.

Savybės:

[5 Nustatymo Modelių] galite perjungti modelių purškimo, masažo, purškimo & masažas, rūkas, ir pertrauka, kuri suteikia jums neeilinis maudymosi patirtį.

[Savarankiškai valymo Antgaliai] Dušo galvutė su silikono antgalis apsaugo nuo kalkių nuo pastato ir leidžia jums valyti antgalius su tik lengva nuvalyti.

[Poliruoto Chromo Apdailos] Patvarus ir drabužiai-įrodymas, poliruoto chromo apdailos dušo galva ir laikikliu turi ilgą gyvenimą paslaugų.

[Kieto Nerūdijančio Plieno Žarna] Tvirtas ir patvarus nerūdijančio plieno žarna su žalvario riešutų telpa 1/2" standartinės jungiantis vamzdis.

[Reguliuojamo Kampo] Dušo laikiklis gale galima reguliuoti vertikaliai ir horizontaliai, galite koreguoti bet kuriuo kampu laisvai.Į showerhead savininkas gali laikyti dušo kabinos vietos ir neslystų.

Techniniai duomenys:

Baigtas: Poliruotas Chromo

Medžiaga: ABS, Nerūdijančio Plieno

Spalva: Sidabrinė

Žarnos Ilgis: 1,5 m / 4.92 ft

Žarnos Jungtis: 1/2"

Tvirtinimo tipas: Kabanti

Pakuotės Dydis: 25.5*11.8*5.8 cm / 10.03*4.64*2.28 colių

Pakuotės Svoris: 600g / 1.32 lb

Paketų Sąrašo:

1 * Rankinio Dušo Galva

1 * 1,5 m 1/2" Nerūdijančio Plieno Žarna

1 * Rankinio Dušo Laikiklis

1 * Juosta

Žymos:Ponios Dušo Komplektas, Dušo Nerūdijančio, Dušo Komplektas 10, Galvutės Dušo, Galvutė Dušo Jungiklis, Blizga Dušo Komplektas, įprasta Dušo Komplektas, Dušo Komplektas Dušo, Dušo Rungtynių Rinkinys, Abs Dušo.

Paviršiaus Apdaila "Chrome"
Medžiaga Kita
Stilius Vienas Vadovas
Tipas Ilgalaikio Palaikymo Tipas
Modelio Numeris vonios kambarys dušo galvutė
Dušo Galvutė Funkcija Vandenį Taupanti Dušo Galvutės
Dušo kabinos forma ROUND
Diegimo Tipas Ranka Laikykite

Parašykite savo atsiliepimą!

Nauji Aukšto Slėgio Dušo Galvutė 5 Purškimo Parametrai Rankinės Dušo Galvutė su Nerūdijančio Plieno Žarna, Reguliuojamas Laikiklis Nustatyti Dušo Galvutė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai