20pcs Groove Sandarinimo Finišavęs Įrankiai, Generatoriai Caulk Purkštuko Sandarinimo Apdailos Priemonė Namų Miegamojo Puošmena

€2.63

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w47976

[relateproductdetail/]

Ypatybė:

14 caulks su 45° dizainas snukis.Kad sandarinimo priemonė suteikia puikią patirtį sandarinimo.

Yra 14 skirtingų dydžių sandarinimo antgaliai, nuo mažų iki didelių.Visada yra vienas, kad gali patenkinti savo poreikius.

Į sandarinimo apdailos įrankis pagamintas iš tvirtos, daugkartinio naudojimo, patvarus, rūdžių įrodymas ir dėvėjimuisi atsparaus nerūdijančio plieno.Lengva valyti ir naudoti.

Į sandarinimo antgalis odininkas gali būti lengvai įdiegtas į sandarinimo pistoletas su lipnia juosta.Jie taip pat yra labai lengvi ir patogu laikyti ir nešiotis.

Hermetikas sandarinimo purkštukas, aplikatorius baltymus idealiai tinka sandarinimo sąnarių, kriauklės, durys, langai, vonios, virtuvės ir pan.

Specifikacija:

Plokščias guminis antgalis medžiaga: nerūdijantis plienas

Specifikacija dydis (mm)): 5, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 16, 20, 25, 26, 28, 30, 35

Naudojimas: naudoti namų apdaila, sienų pėdos gydymas, gražus siuvimo įrankiai

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

14 X Nerūdijančio Plieno Vamzdžiai

3 X Valymo Šepetėlis

1 X Sunkiai Klijai Burną

1 X Minkštas Klijai Burną

1 X Tape

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping. [relateproductdetail/]

Žymos:Vaikų Mi 5 Byloje, Cemento Sienos, Inkarai, , Kodas Pin Citroen C4, Endoskopą 20 Metrų, Fhtex Blizgučiai Sijonas, Valymas, Automobilių žibintai, Apskrito Adatų 25, Kavos Filtras 24 Cm, Frankenšteinas Xiaomi.

Sertifikavimo NĖRA
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas alloet
Modelio Numeris Sunku Klijai Burną Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

20pcs Groove Sandarinimo Finišavęs Įrankiai, Generatoriai Caulk Purkštuko Sandarinimo Apdailos Priemonė Namų Miegamojo Puošmena

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai