Dviračių Nuoma 3D Silikono Gelio Padas Juodos sėdynės Sėdynės Padengti Minkšta Pagalvėlė Juoda Aukštos Kokybės Lėtai Žaisti Silikono

€9.59

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w47954

Ypatybė:

*1. Paviršius yra pagamintas iš dėvėjimuisi atsparios ir kvėpuojantis audinys, vidurinis sluoksnis yra daugiausia silikono, kuris yra patogus jausti, neslidus ir tvirtas.

*2. Iš visų pusių apyvartą griovelių dizainas, daugiau kvėpuojantis, nuolat sėdmenų sausa ilgą laiką, ir nebijo iš nuobodulio, kai važiuodami ilgą laiką.

*3. Tvarkingai įrengtas priešslydžio sistema dalelių viduje padidinti trintį tarp atlošas ir sėdynė, netoli sėdynės be poslinkio, veiksmingai užkirsti stumdomas ir patvarus.

*4. Dizainas elastinga juosta, prietaisas ir dizainas šviesą atspindinčios juostelės naktį gali padaryti jūsų sėdynės pagalvėlės, stangresnė ir saugai užtikrinti, jojimo naktį.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas + audinys

Spalva: juodas (kaip parodyta)

Dydis: 26*18*3cm

Pakuotės Turinys:

Silikoninė pagalvėlė padengti * 1

Pastaba:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl įvairių aplinkos šviesos ir rodyti prietaiso parametrus, gali būti šiek tiek skiriasi nuotrauką galite pamatyti ir patį elementą.Prašome suprasti, kad.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos:Akrilo Vch Auskarų, "apple" Pad 6 Gen Atveju, 2018 M. "samsung" Ausinių, 14ft Batutas Palapinė, 2018 S5 Rėmas Anglies, 10vnt Medinės Ritės, 6 X 10 X 2 5 Guolis, 1 16 Nailono Varčios Laido, Akrilo Tortas Coppers.

Modelio Numeris jojimo pagalvėlė padengti

Parašykite savo atsiliepimą!

Dviračių Nuoma 3D Silikono Gelio Padas Juodos sėdynės Sėdynės Padengti Minkšta Pagalvėlė Juoda Aukštos Kokybės Lėtai Žaisti Silikono

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai