100vnt/maišas 5cm Plaukų Aksesuarai Moterims Gumos Juosta Scrunchies Elastingas Plaukų Juostos Mergaitėms Lankelis surišti į arklio Savininkas Ryšius Guma Plaukams

€1.96

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w47748

Plaukai surišti į uodegą Turėtojas, Plaukų Aksesuarų, Besiūliai Plaukų Ryšius 5cm Aukštos Elastinga 100vnt/maišas Elastingas Plaukų Juostos

Savybės:

100% Brand new ir aukštos kokybės

Tipas:Elastingas Plaukų Juostos

Kiekis: 100vnt/Maišelis

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Nailonas,Spandex,Poliesteris

Dydis:skersmuo apie 5cm;

Gumos juostos storis 2mm

Pakuotės Turinys: 1 Maišelis Elastingas Plaukų Juosta(100vnt/maišelis)

Pastaba: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Grįžti ir Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.juozasrimkus.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

Žymos:Merginos Accessories, Merginos Anklet Priedai, Dizainas Lankelis, Carsv Merginos Priedai, 2020 Plaukų Juosta, Prekės Lankelis, Storas Lankelis, Ekrano Užsklandą Padaryti, Merginos Piniginės Priedai, Optikos Reikmenys Mergaitės.

Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Tipas Elastingas Plaukų Juostos
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nailonas
Lytis MOTERIS

Parašykite savo atsiliepimą!

100vnt/maišas 5cm Plaukų Aksesuarai Moterims Gumos Juosta Scrunchies Elastingas Plaukų Juostos Mergaitėms Lankelis surišti į arklio Savininkas Ryšius Guma Plaukams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai