Žibintus, Lauko Saugos Atgal Įspėjimas LED Krūtinės Paleisti Lempa su USB Įkrovimo Baterija (akumuliatorius & Vandeniui, Kempingas, Šuo Walki

€12.86

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w47672

Ypatybė:

Stabili ir reguliuojama juosta: lauko saugos įspėjamoji lemputė yra įtaisytas reguliuojamas tvirtinimo juosta, kuri gali ne tik atitiktų skirtingus skaičius, tačiau taip pat gali tvirtai nustatyti atsižvelgiant į jūsų kūną per stabilią trikampio struktūros.

Gerinti naktį sauga: lauko saugos įspėjamieji žibintai yra suprojektuoti su balta XPG priekiniai žibintai ir raudonos 8-LED galinius žibintus, kuri gali pasiekti apšvietimo atstumas apie 200 metrų.Priešakinės šviesos gali jums suteikti aiškią nuomonę, ir galiniai žibintai gali veiksmingai šildomas galinis automobiliai, siekiant užtikrinti jūsų saugumą.

Trys režimai: Lauko saugos perspėjimo lemputės trys apšvietimo režimai galite pasirinkti, įskaitant aukšto ryškumo režimu, mažo ryškumo režimu ir blykstės režimą, kuris gali patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

Gyvenimo vandeniui: Lauko saugos įspėjimas žibintai su gyvenimo lygio vandeniui funkcija, nebijo lietaus dienų.Į lietingą orą, galite paleisti laisvai pagal lauko žibintus ar atlikti kitų sporto šakų.

USB įkrovimo projektavimas: lauko saugos įspėjamoji lemputė su 2000mah integruota ličio baterija gali būti lengvai įkrauti per USB kabelį, ir nėra baterijos keitimo problema.

Įvairios programos: lauko saugos įspėjamieji žibintai tinka naktį veikia, kempingas, žygiai, bėgimas, pėsčiomis, žvejyba, dviračiai ir kt.

Specifikacija:

Tipas: Lauko Saugos Įspėjamoji Lemputė

Medžiaga: plastmasinis elektros komponentai

Spalva: Juoda

Šviesos spalva: balta priekiniai žibintai ir raudonas uodegos žibintai

Apšvietimo režimas: aukšto ryškumo režimu, mažo ryškumo režimu ir blykstės režimas (priekiniai baltos spalvos šviesos ir raudonas uodegos šviesos, yra trys režimai)

Akumuliatorius: 2000mah įkraunama integruota ličio baterija

Apšvietimo atstumas: apie 200 m

Šviesos šaltinis: 1 3w XPG 8 Led lempos

Įkrovimo laikas: 5 val.

Atsparus vandeniui: gyvenimo vandeniui

Priekinis žibintas dydis: 60*60mm

Užpakalinis žibintas dydis: 100*50 mm

Grynasis svoris: apie 145g

Pakuotė:

1 * važiavimo šviesos

1 * USB kabelis

Žymos:Katė Krūtinės Pavadėlio, Veikia šviesos Usb Silikono, Kiliminė Danga Atsparus Vandeniui, Durų Kilimėlis, Lauko, Kilimas Vandeniui, Lauko šviesos Usb įkrautos, Kilimų Lauko, Gėlių Led Lemputė Usb Valdomas, Lauko Galvos Apšvietimo Usb C, Katė Krūtinės Apykaklės.

Atsparus vandeniui Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Spindulio Kampas 60°
Modelio Numeris H1Q5508
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Režimo Jungiklis Aukštos/Žemos
Sertifikavimo NĖRA
Modelio LED Karoliukai Kita
Galia /
Prekės Pavadinimas WasaFire
Tikslas Veikia kempingas, Žygiai Dviračiais, Žvejyba

Parašykite savo atsiliepimą!

Žibintus, Lauko Saugos Atgal Įspėjimas LED Krūtinės Paleisti Lempa su USB Įkrovimo Baterija (akumuliatorius & Vandeniui, Kempingas, Šuo Walki

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai