Seagrass Pinti Dirbiniai Rotango Krepšys, Sulankstomas Kabančios Gėlės Sodinamoji Austi Nešvarių Skalbinių Krepšį, Sandėliavimas Sandėliavimas Namuose Dekoro Krepšelio

€5.68

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w47564

Aprašymas:

Modelio Tipas:Solod

Stilius:Pastoracinės

Naudoti:Namų Drabužių Saugojimo/Gėlių Krepšeliai

Forma:Apvalus

Medžiaga:Seagrass

Dydis:Viršutinė nagų skersmuo 18;Vidurinės skersmuo 22;Aukštas 20cm

Paketų Sąrašo: 1pc Seagrass pinti dirbiniai Krepšelio

Ypatybė:

1.Pagaminti iš natūralių seagrass,Rankų darbo ir autentiškas.sulankstomas stiprus ir patvarus ir Rankena, kad jums pašalinti pozicijos lengvai.

2.Universalus: Dekoras, Kūrybos Saugojimo, Iškylų, Bakalėjos prekių Krepšelius, Paplūdimio Krepšys, Augalų Puodą Apima, Skalbykla, Toy Organizer, ir tt

3.Taikyti kiekvienam kampe namą, koridorius, gyvenamasis kambarys, vaikų kambarys, vonios kambarys, balkonas vietos.Sulankstomas, Naudokite Krepšiai Su Rankenomis Arba Sulenkiama Kaip Dubenėlį Stiliaus Krepšiai.

5.Siuntimo metu,, kai kurie krepšiai gali tapti šiek tiek lenktos formos.Laikui bėgant, bet nepatogu ieško lankstosi iškristi.Naudojant krepšius ar jų pildymo padės paspartinti šį procesą.

6.Pastaba:Kiekvienas Krepšys Yra Unikalus, Ir rankomis austus Pagal Amatininkų, tai bus ne visi vienodi.ir įvairių oru spalva seagrass bus šiek tiek kitoks.priimkite tai natūralus klausimas.

Pastabos:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos:Laisvas Rotango Krepšys, Rotango Krepšys Maca, Pynimo Rotango Krepšys, Rotango Krepšys Prop, Rotango Lemputė Krepšelio, Rotango Krepšys Džiuto, Rotango Krepšys Dėžutę, Tuščias Rotango Krepšys, Brotform Rotango Krepšys, Rotango Puodą Krepšelio.

Tipas Laikymo Krepšiai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Seagrass Pinti Dirbiniai Rotango Krepšys, Sulankstomas Kabančios Gėlės Sodinamoji Austi Nešvarių Skalbinių Krepšį, Sandėliavimas Sandėliavimas Namuose Dekoro Krepšelio

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai