W2H Hd 1080P Hdmi Extender Siųstuvas Tx/Rx Belaidis Hdmi Paramos Hdmi 3D Tv Projektorius, Dvd Iki 30M/100 Pėdų Siuntėjas

€136.96

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w46012

W2H Belaidis Hdmi Extender 1080P 3D Belaidžio ryšio Vaizdo ir Garso Perdavimo Rinkinio Ekrane Dongle w2h 30M Hd 1080P Hdmi Extender Siųstuvas Tx/Rx Belaidis Hdmi Paramos Hdmi 3D Tv Projektorius, Dvd Taikomas belaidžio HD technologija, W2H belaidis HDMI Siųstuvas / Imtuvas veikia per 60 GHz dažnių juostoje ir 7Gbps juostos su nesuspaustų ir bevielio perdavimo.Perdavimo didžiausia skiriamoji geba iki 1080p @60Hz ir bevielio perdavimo atstumas yra iki 30m ir W2H belaidis siųstuvas ir imtuvas yra neišvengiamas pasirinkimas biuro aplinka ir bevielio perdavimo sistemos, namų garso ir vaizdo įrašai.Renginiai

Vienas-pagrindinės rungtynės

Po pirmojo skutimo, nereikia jokių operacijų, prisijungti dar kartą.Ji bus poros automatiškai.

1080P@60HZ

Nesuspaustų ir undelayed perdavimo siūlo puikią vartotojo patirtį.Ji palaiko daug žaidimų, sklandžiai, kaip Need for Speed.

Bevielis perdavimas

Max bevielio perdavimo atstumas yra 30 m, kuris yra pakankamai ilgas, kad namuose arba biure.

Paprastas Valdymas

Prisijungę lengvai ir be papildomų Programų reikia.Perdavimo signalas yra didelės raiškos ir stabilus.

Prašymas

W2H belaidis siųstuvas ir imtuvas yra neišvengiamas pasirinkimas biuro aplinka ir bevielio perdavimo sistemos, namų garso ir vaizdo įrašai.

Atsikratyti savo HTC VIVE linija, puikus svaiginančius jausmas bus stebinti jus, kad jūs galite įdėti RX jūsų kišenėje belaidžio 1080P 60GHZ perdavimo.

Specifikacija:

HDMI Versija: HDMI 1.4

HDMI Raiška: iki 1920 * 1080 / 60Hz

Parama Garso Formatas: DTS-HD " / "Dolby tiesa HD / DTS / "Dolby" -AC3 / DSD

Max Dažnių Juosta: 148.5 MHz

Ma Baud Normą: 1.485 Gb / S

Įvesties Kabelis Atstumas: (1080p raiška)

Pastaba:

1. Tai veikia neperkrautame 60 GHz dažnių juostoje, pls nereikia įdėti kliūtis tarp TX ir RX duoti žaisti su geriausiais rezultatais.

2. TX ir RX turėtų būti pritaikyta naudoti, kai jums padaryti TX ir RX-atkurti gamintojo parametrus, tai bus visiškai atitikimo automatiškai.

Paketas apima :

1 x TX Dėžutę

1 x Imtuvas Dėžutė

2 x Maitinimo Adapteris (MUMS/ES)

2 x USB Kabelis Galia

1 x Vartotojo Vadovas

Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Galite nurodyti savo asmens reikalavimo, tokių kaip spalvas, paketus, vertės deklaracija ir pan.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apmokėjimas:

Mes priimame visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO(alipay),Vakarų Sąjunga,T/T .

12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu! (neįtraukti accessores 3 mėnesių garantija.) Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po to gauti.Neatidarykite ginčas be ryšio, Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums ir mes pasistengsime įsitikinkite, kad visi elementai yra "kaip minėta" savo aprašymą.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums "5 star" grįžtamasis ryšys.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas .Visi laišką bus atsakyta per 1 darbo dieną, jei jūs ne gauti atsakymą, prašome siųsti dar kartą arba siųsti pranešimą į mūsų

internete tradermanager.Mūsų darbo laikas :

- 9:00.m.6:00 pm (GMT +8) nuo pirmadienio iki penktadienio

- 9:00.m.1:00 pm (GMT +8) sekmadienį Ir mūsų tarnyba nedirba šeštadieniais ir švenčių dienomis (Honkongas) Drop laivyba ,ir mes ne paliko mūsų įmonės informacija apie sklypą.

Geriausia konkurencinga kaina DAUG paramos didmeniniai klientai,

Komunikacijos sukuria sėkmės, kviečiame susisiekti su mumis!

Žymos:Hdmi Extender Tx 20, Hdmi Extender Tx Siuntėjas Trikčių šalinimas, Ir Siuntėjas, , Hdmi Wifi, Automobilių Siuntėjas, Vaizdo Signalo, Miracast, N102, Hdmi Extender Tx Siuntėjas Vadovas, Mirascreen.

Versija HDMI suderinamus 1.4
atstumas parama
Jungtis B HDMI
Prekės Pavadinimas kaycube
Modelio Numeris W2H
Tipas HDMI Kabeliai-suderinama
Pakuotė Taip
Jungtis Spalva Juoda
HDMI signalas
perduoti 1080P
Prašymas Kompiuteris
Jungties Tipas HDMI A
Jungtis A HDMI
Lytis Patelių

Parašykite savo atsiliepimą!

W2H Hd 1080P Hdmi Extender Siųstuvas Tx/Rx Belaidis Hdmi Paramos Hdmi 3D Tv Projektorius, Dvd Iki 30M/100 Pėdų Siuntėjas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai