4 in 1 Kūno Padengti Apsauginiai Lipdukai Skinas 13.9" Huawei MateBook X Pro 2018 Touch Nešiojamas Viršaus/Apačios Palmių Poilsio Odos

€13.11

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w45974

Savybės: Puikiai tinka jūsų 13.9" Huawei MateBook X Pro Touch Nešiojamas [PRIVALUMAS]1.Tikslios išpjovos tinka puikiai cm., Huawei logo na, atskleidžiantys 2.Ultra-plonas poliesterio, odos, gera šilumos išsklaidymo 3.Atsispirti nulio ir dulkėms, tai tikriausiai padėtų išlaikyti perpardavimo vertę ilguoju laikotarpiu 4.5-in-1 Dizaino apsaugoti savo brangų nešiojamas visomis kryptimis 5.Lengva įdiegti ir pašalinti [aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS] 1. Aukštos kokybės 3M aplinkosaugos ¾enklelis ,jokių oro burbuliukų, nėra likę klijai 2. Ultra-plonas 0,17 mm storio poliesterio lipdukai 3. ROHS medžiagos ir nuodingų 4.Ultra-plonas poliesterio, odos, gera šilumos išsklaidymo 【PRIMINTI】 1. Prašome patikrinti, ar Lipduko Klijuoti Instrukcija žemiau Aprašymas. 2. Puikus kreivė montavimo, projektavimo, pagrįstą 0.3~1 mm tarpą iki krašto užtikrina lipdukai nebus curl naudojimo metu.Atsparus vandeniui ir dulkėms, apsaugoti savo kompiuterį nuo išsiliejimo, dulkių ir kitų teršalų

Produkto aprašymas Spalva: Kosmoso Pilka

Dizaino, kad tilptų Huawei MateBook X Pro 2018 Nešiojamas kompiuteris

Skirtas reikliems vartotojams, kurie tikrai rūpi išsaugoti išvaizdą savo brangų Huawei MateBook X Pro " nešiojamasis kompiuteris, bet ne su storu apsauginio apvalkalo.Ir Tai yra dilimui plona plėvele sprendimą, kuris gali efektyviai apsaugoti MateBook X Pro " Nešiojamojo kompiuterio prieš žalingą poveikį tepalas, įbrėžimų, smudges ir spalva-išnyks, kad przyrastać laikui bėgant.

Pakuotė

Viršuje Oda + Apačia Oda + Touchpad Oda + Palmių Poilsio Odos

Priminimas: Prašome patvirtinkite MateBook X Pro " Nešiojamojo kompiuterio ir odos dydį, prieš kad, siekiant išvengti perkant neteisingas dydis ir modelis ir sukelti nepatogumų.Ačiū.

Klientams pasta lengvai, projektuojame produktas bus 1 mm tarpą off krašto, todėl jūs galite užtikrinti, kad iš vienos pusės nebus viskas įskaičiuota", bet iš kitos pusės yra tarpai.

Pakuotės Svoris: 0.25 kg Pakuotės Dydis: 35 x 28 x 2cm (-:Prašome atkreipkite dėmesį, kad jūsų nešiojamas modelis, kai užsakymą, ačiū:-)

Įmonės Informacija:

Patarimai Pirkėjams

DUK:

Žymos:Macbook Palmių, Atveju Huawei Matebook X Pro, Atveju Macbook, Atveju Huawei Matebook D, "huawei" Matebook X Oda, Klaviatūros Lcd Skydas, Baterija Matebook X Pro, Matebook 13 Oda, D15 Huawei, Macbook Lipdukas.

Modelio Numeris Odos Macbook
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė Taip
Tipas Išskirtinio dizaino "PASIDARYK pats" Mada
Spalva SIDABRINĖ
Suderinamas Nešiojamas
Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus vandeniui Taip
Prekės Pavadinimas pwtukn

Parašykite savo atsiliepimą!

4 in 1 Kūno Padengti Apsauginiai Lipdukai Skinas 13.9" Huawei MateBook X Pro 2018 Touch Nešiojamas Viršaus/Apačios Palmių Poilsio Odos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai