6 gabalus vaškas ruoniai vario galvos ženklai(Ačiū, pasiilgau tavęs, mano draugas, sėkmės, jums, meilė) , su viena medienos rankena

€14.60

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w45697

Sveiki atvykę į Sycamore Gamyklos Parduotuvė

(nuo 2008 m.)

Įkūrėme mūsų gamykloje parduotuvė nuo 2008. Mūsų pagrindiniai produktai yra namų įrangos,dekoro gaminius, atlikti durys ir įrankiai.Mes turime du sandėliai įsikūręs Jiangsu provincijos ir Šanchajuje, Kinijoje.

Nuo 2014 m., mes pradėjome kurti užjūrio rinkos, mažmeninės ir didmeninės prekybos sistemą, mūsų prekes visame pasaulyje.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Mes tik parduoda aukščiausios kokybės gaminius tiesiogiai iš gamyklos.

2. 'JKELIOAK" - tai mūsų prekių ženklas.Kviečiame draugų visame pasaulyje, mūsų pardavėją arba didmenininkas.Tiesiog palikite mums žinutę ir gauti daugiau informacijos.

3. Kai jūs perkate 1-4 rinkiniai, mes rekomenduojame Kinija Paštu, Oro Paštu.Tai nemokama.Kartais, mes pasirinkti geriau laivybos būdas galite nemokamai automatiškai (Tai priklauso nuo svorio paketą ir, jei pristatymo ) .

Jei jums reikalingas greitesnis pristatymas, prašome pasirinkti epacket, E-EMS, EMS, UPS, DHL, ir pan, prašome pateikti mums žinutę apie jūsų užklausą.Kokių nors klausimų, kviečiame susisiekti su mumis.

Produkto pavadinimas: 6 vienetų vario vaško antspaudą spaudus su viena medienos rankena

Medžiaga: gryno vario, medienos

Dydis: vario galva yra 2cm

Viena partija apima 6 p cs (Ačiū, pasiilgau tavęs, mano draugas, sėkmės, jums, meilė)

nemokamas pristatymas į daugumą šalių visame pasaulyje.

Nuotraukos:

Kaip juos naudoti:

Vežimą:

Kai jūs perkate 1-4 vnt, mes rekomenduojame Kinija Paštu, Oro Paštu.Tai nemokama.Kartais, mes galime pasirinkti, geriau laivybos būdas jums automatiškai.

Jei jums reikalingas greitesnis pristatymas, prašome pasirinkti epacket, E-EMS, EMS, DHL, TNT ir t.t.Mes atsiųsime prekės, per 6 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo laikotarpiu kiekvienoje šalyje.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muitus tam, kad būtų importuoti į savo šalį.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7days jūsų prekių gavimo, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad grąžintos prekės yra originalios sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Pirkėjas turi grąžinti gaminį į pradines sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes juos keis artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Tai yra labai svarbu mums, jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Žymos:Kamon Vaško Antspaudas, Stark Vaško Antspaudas Stamp, Cuchara Vaško Antspaudas, Geriausias Draugas Antspaudas, Medinis Antspaudas Nustatyti Augalų, Retro Mediniai Antspaudas Rinkinys, Vaško Antspaudas Regal, Galaxy Vaško Antspaudas Stamp, Gėlių Sandarinimo Vaško Antspaudas, Gumos Antspaudas.

Modelio Numeris Nustatyti 6 antspaudai su 1 rankena
Tipas Standartinis Antspaudas
Naudoti Vestuvės
Medžiaga Metalo

Parašykite savo atsiliepimą!

6 gabalus vaškas ruoniai vario galvos ženklai(Ačiū, pasiilgau tavęs, mano draugas, sėkmės, jums, meilė) , su viena medienos rankena

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai