Universalus Natūralios Odos Dslr Fotoaparatas Skaitmeninis Fotoaparatas Dirželis Per Petį

€18.66

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w45052

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Odinis dirželis per petį.Fotoaparatas peties dirželis yra pagamintas iš aukštos kokybės odos ir žalvario medžiaga.Tai patogu nešioti ir patvarus.Ji gali užtikrinti saugos kamerą.

Ji yra paprasta naudoti.Fotoaparato dirželis tvirtinamas prie lyno.Kai pakeliate, kad vaizdo kamera užfiksuotų nuotraukų, jums nebereikės spręsti problemas kabinti drabužius ir, traukdami savo plaukų.

Išleidimo kaklo ir pečių dirželiai gali perduoti svoris įranga nuo kaklo ir pečių, kad stipriausia dalis atgal.Tai padeda išlaikyti gerą laikyseną ir sumažinti nugaros skausmą.

Universalus fotoaparatas dirželis, tinka visos fotoaparato dirželis per petį dizainas, tinka Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic, Fujifilm ir kitų skaitmeninių SLR kameros, DV.

Madingas kamera dirželiai ir odos petnešėlėmis yra Puikus lauko kelionių vyrams ir moterims, alpinizmas, žygiai, fotografavimas, fotografijos.

Tipas: dviejų Pečių/Tipas: Teisę Vienos Peties/Tipas: kairėje Vieno Peties/Tipas: Nauja stiliaus Dvigubo peties

Taikoma produktai: SLR fotoaparatas universalios

Produkto savybės: oda, tendencija

dydis:23x16.5x5.5cm

Medžiaga:Natūralios Odos

spalva:Ruda

Pakuotės Turinys:

1 x dirželis per Petį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Fotoaparato Dirželis Per Petį Peržiūros, Diržo Kamera, Fotoaparatas Leica Q, Dirželis Camara, Andoer Fotoaparato Dirželis Per Petį, Kamera, Wifi Band, Fotoaparatas Odinis Dirželis, Fotoaparatas Dslr Dirželis, Iwatch Vaizdo Kameros Juostos, Dslr Dirželis.

Naudojimas pečių
Prekės Pavadinimas SODIAL
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Universalus Natūralios Odos Dslr Fotoaparatas Skaitmeninis Fotoaparatas Dirželis Per Petį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai