3d Stereo Lipnios Vandeniui neslidus Plytelių Lipdukai Sienų Apdaila Sienos Lipdukas Sienos Lipdukai 3d Plytelių Lipdukai Tualeto Sėdynės

€10.09

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w44654

[Lygaus paviršiaus, be šerpetų] Mozaikos plytelių, lipdukai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, geras atsparumas dėvėjimuisi, lygaus paviršiaus, jokių nusidėvėjimo ženklų, be šerpetų, ir ilgas tarnavimo laikas

[Naudoti] Crystal stiklo mozaika gali būti naudojama plaukimo baseinų, baseinų, tvenkinių, išorinės sienos, balkonai, lubos ir grindys, vonios kambario vietose ir pan.

[Ekologinių aplinkos apsaugos] žaliavos yra pagamintos iš natūralios rūdos medžiagų, crystal clear, nr. pramonės priedų, rūgščių ir šarmų atsparumas, atsparumas ugniai, vandeniui, ne spinduliuotės ir lengvai valomas, patvarus

[Mozaika, grindinio metodas], yra būtina parengti stiklo arklių klijai.Po apskaičiavimo srityje, sumaišykite pagalbinių medžiagų (stiklo arklių klijai) su vandeniu ir tolygiai taikyti pagalbinės medžiagos prie sienos.Po mozaika yra priklijuota prie sienos, atstumas tarp kiekvieno gabalo turėtų būti tas pats, Po įklijavimo yra baigtas, prašome naudoti pagalbinis įrankis minkyti tol, kol ji yra įmonė.Vieną valandą po sandarinimo, švarios medžiagos paviršiaus mozaikos su šiltu rankšluosčiu.Galutinis nustatymas mozaika yra apie 24 valandas.

[Dienos valymo] galite nuvalykite mozaikos su švariu vandeniu, kaip kasdien įprastos aplinkos apsauga.Jei jums kyla užsispyręs dėmes, esant tam tikroms aplinkybėms, galite naudoti akmens valymo priemonė, bet jūs turite atkreipti dėmesį į valymo su daug vandens ir po valymo.

Specifikacija:

Stilius: SL0073, SL0076, SL0081, SL0084, SL0090

Medžiaga: krištolas, stiklas

Tankis: 1000 g/m3)

Vandens absorbcija: 2 (%)

Atsparumas korozijai: puikus

Užšaldymo atsparumas: puikus

Terminis atsparumas smūgiams: puikus

Specialios paskirties: neslidžia

Neto masė: 650g

Bruto svoris: 660g

Gaminio dydis: 30*30 cm

Pakavimo metodas: pakuotėje

Pakuotės dydis: 30.5*30.5*9cm

Pakavimo sąrašas: 1*sienos lipdukas

Instrukcijos grindinio statybos etapai:

1. Rekomenduojama naudoti profesionalias klijų ir siūlių užpildai mūsų produktus, ir kai kurie produktai turėtų naudoti neutralias klijų. (Prašome atkreipti dėmesį į nurodymus pakuotėje)

2. Po valymo grindų pagrindo paviršiaus, naudoti profesinės pilka jėga, kad vos 2-3.0 MM storio etapas paste klijais.

3. Naudoti dantytų duonos peilių sunkiai banguoti juostelės ant išlyginto paste klijais.

4. Nutiesti ir įklijuokite mozaika, atkreipti dėmesį į plotis siūlės tarp sąnarių ir pats produktas.

5. Švelniai paspauskite mozaikos paviršiaus, kad ji plokščia ir tolygiai valgyti

6. Po maždaug 20 valandų, Marenko visiškai kondensuojasi su rišiklio.Naudoti kempinėlę bun peiliu, kad užpildyti spragą, su sandarinimo junginio. (Minkštas priemonės išvengti braižymo produkto paviršiaus)

7. Maždaug po pusvalandžio, kai sandarinimo medžiaga yra pusiau sausos ir drėgnos, naudokite didelio tankio akytojo mirkyti švariame vandenyje, nuvalykite ir į 1-2MM grioveliai, kurie gali geriau pabrėžti produkto lūžio efektą.

8. Pagaliau naudoti sausą rankšluostį valymo užbaigti statybos.

Pakavimo sąrašas: 1*sienos lipdukas

Žymos:3d Katė Lipdukas, Ant Sienos, 3d Vonios Kambarys Lipdukas, 3d Tualetas, 3d Grindų Lipdukas, Naujovė Tualeto Sėdynės, Vonios Sienos Lipdukas, Tualeto Sienos, Ant Tualeto Lipdukas, 3d Sienos Lipdukas.

Prekės Pavadinimas SOLEDI
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

3d Stereo Lipnios Vandeniui neslidus Plytelių Lipdukai Sienų Apdaila Sienos Lipdukas Sienos Lipdukai 3d Plytelių Lipdukai Tualeto Sėdynės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai