JNHXSK 60W Darbalaukio TS6090 CO2 Lazerinis Graviravimas Pjovimo Staklės USB Sąsaja akrilo medinės pjaustymo mašina 220V/110V

€1 365.54

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w44418

60W Darbalaukio TS6090 CO2 Lazerinis Graviravimas Pjovimo Staklės USB Sąsaja akrilo medinės pjaustymo mašina 220V/110V

Lazerinis Graviravimas Mašina daugiausia naudojamas graviruoti antspaudai ir mažų amatų, priima CO2, kiek jo darbo lempa šaltinių, tai yra didelės technikos produktas, kurį sudaro patentuotos programinės įrangos lazerinis graviravimas, automatinė valdymo sistema ir tiksliai kontroliuojamas darbo stalo.Šis Lazerinis Graviravimas Mašina su paprasta operacija, apsukrus ir patogus edition.

Savybės lazerinis graviravimas mašina:

1. Priimti CO2 Lazeriu, kaip savo darbo lempa šaltinių, didelis techninis produktas sudaro patentuotos programinės įrangos lazerinis graviravimas.

2. Automatinė valdymo sistema ir tiksliai kontroliuojamas darbo stalo.

3. Su paprasta operacija, apsukrus ir patogus edition.

4. Revoliucinis projektavimas, baigti senus sandarinimo mašina

deformacijos.

5. Žemas triukšmo lygis, pastovus ir patikimas, techninės priežiūros nemokamai.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Paketo duomenys: (01)Lazerinis Graviravimas programinės įrangos Paketą(Versija anglų kalba) (02)Vartotojo Vadovas(CD) (03)Vandens Siurblys (04)Oro Siurblys, Oro Vamzdelis (05)USB kabelis (06)3 Atspindi optika(įrengtas mašina) (07)1 Dėmesį optika(įrengtas mašina) (08)1 Lazerio vamzdelio (įrengtas mašina)

A/ Po apmokėjimo daroma ir perduoti www.juozasrimkus.lt tikrinimo, pristatymo, bus pateiktas per 7 darbo dienas.B/ Mes tiesiog stengiamės išsiųsti savo prekes, kaip anksčiau, kaip mes galime, bet pristatymas iš mūsų kontrolės, todėl mes negalime priimti bet kokios formos ragindamas.Smulkmeniškas klientai yra nemalonu, prašome apeiti.Laimingas pirkinių yra svarbiausia!C) Jei reikia, greitas pristatymas, prašome pateikti mums jūsų miestas ir pašto kodas patikrinti, laivybos išlaidų už jus, mūsų bendradarbiavo kurjerį DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX, nuotolinio srityje reikia skirti daugiau išlaidų nuotolinio delivey mokesčiai.Pirkėjo darbo užmokesčio kurjerių išlaidų ir nuotolinio pristatymo mokesčiai.

A/ Importo muitais,mokesčiais ir savo vietos mokestis nėra įskaičiuotas į kainą, arba laivybos mokestis .Šie mokesčiai yra pirkėjo responsibity.Pls įsitikinkite, kad galite aiškiai muitinės prieš tai, kad jei negali aišku, muitinės prieš terminą, savo Papročius bus distroy prekes, ir jūs turite padengti visas išlaidas, kurį sukelia Muitinės dealy.Jei norite siųsti per kurjerius, kaip DHL, UPS, Fedex ar AVS, pls teikti mums savo miesto pavadinimą, pašto kodą, todėl mes galime patikrinti, ar atvykstate, jei atokiose vietovėse, ir kiek jie kainuoja.B/ Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jus, kad.C/ Mes paprastai ženklo prekės už mažą kainą muitinės deklaraciją ,tačiau mes negalime guarance jokio mokesčio, nes tai priklauso nuo jūsų šalies politika, rašo mažesnę vertę, taip pat yra rizika, prašome reikia pažymėti, su prieš tai tvarka!jei reikia parodyti tikrosios vertės ar kitos vertės, prašome leiskite mums žinoti iš anksto.A/ Pls patikrinti, ar visos prekės kruopščiai prieš jums pasirašyti priimti paketą ir pranešti mums per vieną savaitę, jeigu yra kokių nors dalių nuostolių ar mašina problemų.Pls rodo, susijusias nuotraukas ir vaizdo įrašus.B/Jei reikia pakeisti produktai, pirkėjas privalo įsitikinti, kad visi daiktai grąžinami, yra visos originalios pakuotės medžiagas ir jokios žalos dėl produktų, pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas.C/Jei kas galite užsisakyti yra mašina: dėl mašinos yra specialus produktas, didelis dydis, jei laivybos atgal, laivybos išlaidų ir importo mokesčių bus labai didelis, todėl mes neprisiimame Grįžti, bet mums bus suteikta teisė, kad jis gali gerai dirbti.Metu garantija, galime pakeisti jums atsargines dalis nemokamai (Išskyrus suvartojamas dalys) D/Mašina,Garantija yra vieneri metai,metu garantija,jei atsarginė dalis buvo išsiųstas atgal remonto, pirkėjas moka grąžinimo laivybos išlaidos ir mokesčiai, mes atsakingi už 2 skino pristatymas ir tvarkymo mokesčiai.(Išskyrus suvartojamas dalys)

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių mums.

2. Jei yra problemų su savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes, kad mūsų pastangos padės jums išspręsti problemą.

Žymos:Aukso Cnc Lazerinis, Cnc Router, Co2 Lazerio Lempa 60w, Orthur Cnc Lazerinis, Ym Co2 Lazeriu, Metalo Darbalaukio Pjovimo Mašina, 50w Co2 Lazerinis Graviravimas Ir Pjovimo Staklės, Cnc, Cnc įranga, Cnc Medienos.

Spalva mėlyna/balta
Aušinimo būdas Vandens Aušinimo ir apsaugos sistemos
Sąlyga Naujas
CNC arba Ne cnc
lazerio galia 60W
Produkto Pavadinimas CO2 lazerinis graviravimas ir pjovimo staklės
Modelio Numeris TS6090
Variklis Žingsninių Variklių
Sąsaja USB
Pozicija sistema Raudona-šviesos Rodyklė
Prekės Pavadinimas JNHXSK
programinė įranga Coreldraw ir Corellaser

Parašykite savo atsiliepimą!

JNHXSK 60W Darbalaukio TS6090 CO2 Lazerinis Graviravimas Pjovimo Staklės USB Sąsaja akrilo medinės pjaustymo mašina 220V/110V

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai