Moterų Boho Paplūdimio Vasaros Gėlių Maxi Suknelė Elegantiška Berankovė Atostogų Atostogų Sundress Vasaros Vakarą Šalies Gėlių Ilga Suknelė

€30.43

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w44155

APMOKĖJIMAS:

Mes priimame Alipay.Vakarų Sąjunga, TT, Paypal .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius ESCROWIf jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Prieš užsakymą, bet koks prašymas, prašome išsiųsti masažas mums .

VEŽIMĄ:

1.Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas pasirengti kad pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną.

2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti www.juozasrimkus.lt, jei visus pasikeitimus, apie tai, adresas ,pateikite mums naują adresą iki laivo .

3.Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) iki www.juozasrimkus.lt stovėti pristatymas (20-60 dienų) , daugiau nei 2 kg iki EMS/DHL/TNT.Prašome pasirinkti, laivybos būdas, prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.

Grįžti :Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

Atsiliepimai :Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos:Suknelė Gėlių Vasarą, Suknelė Citrina, Tvarstis Gėlių Spausdinti Maxi Suknelė, Vaiko Costum, Augalų Spausdinti Maxi Suknelė, Prekės Vaikams, Boutique Suknelė Mergina, Gėlių Spausdinti Flounce Maxi Suknelė, Gėlių Spausdinti Maxi Suknelė, Prekės Mergina.

Elegantiška Berankovė Atostogų Suknelė Atostogų Atostogų Sundress
Siluetas Laisvas
Sezonas Vasaros
Moterų Boho Paplūdimio Suknelė Vasaros Gėlių Maxi Suknelė
Medžiaga Viskozė
Amžius Amžius 18-35 Metų
Talėja Natūralus
Stilius Paplūdimio Stilius
Apdaila Ruffles
Modelio Tipas Spausdinti
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Vasaros Vakaras Šalis Suknelė Gėlių Ilga Suknelė
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Lytis MOTERIS
Iškirpte V-Kaklo
Rankovės Stilius Spageti Dirželis
Prekės Pavadinimas Nemokamai Citrinos

Parašykite savo atsiliepimą!

Moterų Boho Paplūdimio Vasaros Gėlių Maxi Suknelė Elegantiška Berankovė Atostogų Atostogų Sundress Vasaros Vakarą Šalies Gėlių Ilga Suknelė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai