Kinija sidabro rankų darbas gražus, išraižytas krabų krepšelį žuvų puodą, skulptūra, Statula

€102.76

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w44097

Privalumai:

1. Tai yra 100% bronza su Aukščiausios kokybės.Jūs galite gauti mūsų gamykloje išlaidos, tiesiogiai, be jokių artimųjų kaina, lyginant su savo vietos importuotojams .

2: Esame profesionalų bronzos gamintojas , sėkmingai eksportuojami į Ameriką ir Europą jau daugiau nei 10 metų, mūsų didmenininkas ir importuotojai paplito visame pasaulyje.

3: Naudoti tarptautinės express daugumai Šalių , todėl greitai gauti bronzos.

Kaina = gamyklos kaina + pašto išlaidos (jokių papildomų mokesčių)

4. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Mūsų produktai yra pagaminti iš geros kokybės bronzos ir natūralaus marmuro pagrindo, tinkamas naudoti vidaus ir lauko apdailos, komercinių ir poilsio dovanos, vestuvių papuošimai, ir vestuvių metines dovanos.Bronzos produktų yra 100% rankų darbo, kiekviena produkto patyrusių profesionalių amatininkų darbo, bauda meistriškumo, kokybės užtikrinimo.Produktų technologija formuoti praktiką mūsų tradicinės metalinės skulptūros: "prarado vaškas (prarado vaško metodas)," procesas, kilęs iš Pavasario ir Rudens Laikotarpis, datuojamas daugiau nei dviejų tūkstančių metų istoriją.

Mūsų produktai ne tik didelę reikšmę tęsiama tradicinė estetika, daugiau dėmesio ant menų ir amatų, kad yra perduodamos iš žmogaus emocijas.Gamtinių dalykų, gauti dizaino įkvėpimo, imtis natūralių medžiagų.Priklauso nuo to, pati medžiaga spalvą, tekstūrą, rodo paprastą grožį.

Šaltinis Vakarų meno ir civilizacijos iš senovės graikų civilizacijos.Senovės Graikai pasisako už žmogaus grožį, kad žmogaus kūnas yra pasaulyje labiausiai gražių dalykų.Todėl, kai gali gauti teises herojus statulos yra pagrįstas tvirtas kūnas yra iš formos.Vėliau Romėnų laikais, Romėnai labai gerbiamas graikijos menas, jie paveldi ir tęsti senovės Graikų sukurta sistema meno ir meno idėjos.Vėliau italų Renesanso menas tapo viena iš centrus daug menininkų, daugelis meistrų yra Italai, tokių kaip Leonardo da Vinči, Rafaelis, Mikelandželas ir daugiau.Žmonės vis dar manote, kad grožio žmogaus kūno yra labai patraukli

Atsiliepimai

1. Mūsų sistema pateiks palikti teigiamą atsiliepimą, kad pirkėjui kaip tik pirkėjas sumoka už prekę.

2. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas ten, prieš paliekant atsiliepimą.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes tikime, kad galime išspręsti visų rūšių problemas už jus.Priežastis, mes duoti jums 5 žvaigždučių paslaugas!

Apie mus

Mūsų darbo laikas: Kinija laiko(GMT+8): nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 iki 18:00 val.Mes ne dirbti švenčių dienomis Kinijoje.Jei jums susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu, mes jums atsakyti jums per 2 darbo dienas.

Žymos:Ak550 Marškinėliai, Padengti 8030y, Dangtelis 9 Amg, Bv0800 Atveju, C7 Gearhead, Liemenėlė Paauglių 15, Kabelio Hd103, Ak500 Valdyba, Bv4000 Atgal.

Regioninės Funkcija Kinija
Temos Talismanas
Medžiaga SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas dingchengchanglong
PAVADINIMAS JINHONGBO

Parašykite savo atsiliepimą!

Kinija sidabro rankų darbas gražus, išraižytas krabų krepšelį žuvų puodą, skulptūra, Statula

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai