LED Naminių Šunų Antkaklis Pakabukas Clip-On Saugos Veda Šviesos Spalvinga Keychain Saugos Žėrintis Pakabukas Pet products Naktį Šviesos

€0.24

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w43241

LED Naminių Šunų Antkaklis Pakabukas Clip-On Saugos Veda Šviesos Spalvinga Keychain Saugos Žėrintis Pakabukas Pet products Naktį, Šviesos ir LED įrašas apie šviesos patogu kai reikia mini-švyturys šviesos savo kelią per tamsus.Greitai ir lengvai pritvirtinti ir ryškus, ilgai išliekantis šviesos, kad ji kuokštelinių už viską iš kasdienybės į vienos nakties nuotykius.

Būti saugūs, būti matomi, tai labai matomas Led šuo žymeklį bus užtikrinti, kad jūs galėtumėte būti vertinama vaikščioti su savo augintiniu kiti tamsoje!daugiau jokių abejonių, jei asmuo motorinės transporto priemonės pamatyti savo šunį vaikščioti.

Lengva naudoti, paprastas mygtukas tai lengvas LED pet žymeklį bus įjungti!Yra 3 skirtingų rūšių apie šią žymą, norėdami slinkti per; nuolat švyti, lėtai mirksi blykste ir greitai mirksi blykste.

Tai atsparus oro įrašo šviesa yra saugus metalo pavasario įrašą karabinai priedą, spindesį ir blykstės režimai, mygtukas jungiklis.

Produkto parametrai

Medžiagos: metalas + PVC

Spalvos:Mėlyna,Raudona,Oranžinė,Geltona,Žalia,Rožinė

Svoris: 16g

Dydis: 2.1 x 1 x 1.4 cm

Maitinimo šaltinis: 2 x mygtuką baterijos (įskaitant)

Mygtukas jungiklis: Švytėjimas ir blykstės režimai

Paccking įtraukta:

1* mini led šviesos

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

2. Produkto pat kaip nuotraukos?

Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save.

Žymos:šunys Gps, Lovos šuo, Mirguliavimas Ir Blizgesį Mergina, Hlbb šunų Antkaklis, Neko šunų Antkaklis, Aitvarai šunys, Didelis Vienaragis, Barbi Marškinėliai, Gps šunelis, šuo Suppli.

Mygtukas Jungiklis Švyti ir blykstės režimai
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga PVC
Modelio Numeris augintiniai mini led šviesos
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
Dydis 2.1 x 1 x 1.4 inches
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis 2 x mygtuką, baterijų, įskaitant

Parašykite savo atsiliepimą!

LED Naminių Šunų Antkaklis Pakabukas Clip-On Saugos Veda Šviesos Spalvinga Keychain Saugos Žėrintis Pakabukas Pet products Naktį Šviesos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai