Plastikiniai Augalų, Gėlių Vazonas Lovelių 12 Cm Smėlio, Kiekviename rinkinyje 4, Vazonas Dėklas, Naudojami Sultingi Gėlių Vazonus

€10.63

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w43175

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Perdirbto Plastiko Augalų Lėkštė], Pagamintas iš lengvų ir sunkiųjų PP medžiagos, pakankamai storas daro juos sunku būti deformuoti arba skaldytos.

[Mokslo Struktūra, Dizainas]Iškėlė ir nuožulnus ratlankio dizainas, veiksmingai išvengti perteklinio vandens ir dirvožemio išsiliejimą iš perpildyta.Išlaikyti savo gyvenimo erdvę valymas visą dieną aplink.

[Atitikimo Dauguma Augalų Vazonuose]Dirbtiniais molio apdaila augalų puodą dėklas su keliais dydžio ir spalvų variantų, tai labai lengva rasti vieną, pritaikytą bazės už jūsų puikus vazoninių augalų.

[Priežiūros Patarimas Jums]įsitikinkite, kad pašalinti lėkštė iš apačios, vazonas, kai jis sustingsta, todėl jūsų augalų šaknys nebus užšaldyti.

Spalva: Smėlio

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 31x14x2.5cm

Pakuotės Turinys:

4 * stačiakampio puodai augalai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Smėlio Tarnauja Dėklas, Smėlio Spalvos Odinis Dėklas, Gėlių Lovelis, Augalų Puodą Medienos, Puodą, "pasidaryk Pats" žibinto, Sodo Sodinamoji, Smėlio Spalvos Dekoratyvinės Plokštelės, 4 Pakopa Augalų Stendas, Puodą Pusiau.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Plastikiniai Augalų, Gėlių Vazonas Lovelių 12 Cm Smėlio, Kiekviename rinkinyje 4, Vazonas Dėklas, Naudojami Sultingi Gėlių Vazonus

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai