Buildreamen2 Lauko Automobilių Viršelis Anti-UV Nulio, Saulės, Lietaus, Sniego, Dulkių, Atsparus Padengti Vandeniui Dodge Challenger Aukštos Kokybės !

€37.10

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w42835

Jei norite pirkti automobilį padengti kitų automobilio modelį , jūs galite SPUSTELĖTI šių Automobilių Modelių, ir jums bus rasti automobilio dangčiu, kuris, ko jums reikia.Už už už už už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už už už už už Už - Dodge Challenger - Nauja - 100% pilnas automobilio vandeniui, Vandens repelentas apdorotas audinys. - Patvarus Monolayer susiuvami siūlės - Vandenį atstumiantis kvėpuojantis audinys bus ne puvinio arba miltligė. - Jo paviršius gali efektyviai blokuoti ultravioletinius saulės spinduliuotės, turi tam tikrą apsaugą. - Veiksmingai apsaugo nuo dulkių į automobilį, išlaikyti automobilio viduje ir išorėje, švari ir tvarkinga. - Aptemptas tinka elastinga apvadą aplink visą automobilį.Vandenį atstumiantis audinys skydai automobilį iš saulės ir lietaus už puikią apsaugą. - Išlaikyti automobilio aušintuvo viduje sumažinti žalą įrangą, kuri sukelia aukštą temperatūrą. - Gera apsauga nuo vėjo su dulkių, smėlio ir kitų taršos. - Apsauga nuo heary sniego.Sumažinti žalą iš sniego-ledo ir sutaupyti laiko pašalinti - Jis gali apsaugoti automobilio paviršiaus nebūtų subraižyti. - Lengva plauti ir surinkti.Paketų sąrašo: 1 x Automobilio Dangtelis 1 x Saugojimo Krepšys

Žymos:Automobilių Apima Lauko, Dangtis Sedanas, Automobilių Padengti Visureigis, Dangtelis Nuo Dulkių, Automobilių Padengti Sniego, Auto Automobilis Dangtis, Automobilių Padengti žiemą, Automobilių Padengti, Automobilių Padengti Medžiaga, Automobilių Padengti Visą.

Elemento Ilgio 5.2m
Elemento Plotis 2m
Spalva Sidabro Gėjų
Elemento Aukštis 1.5m
Metų VISUS metus
Prekės Pavadinimas Buildreamen2
Elemento Tipas Automobilių Apima
Prekės Svoris 1.6kg
Medžiagos Tipas PEVA Aplinkos apsaugos
Specialios Funkcijos Atsparus Vandeniui,Dulkėms

Parašykite savo atsiliepimą!

Buildreamen2 Lauko Automobilių Viršelis Anti-UV Nulio, Saulės, Lietaus, Sniego, Dulkių, Atsparus Padengti Vandeniui Dodge Challenger Aukštos Kokybės !

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai