Pilvo Šokio Kostiumas Moterims Pilvo Šokių Sijonas Wrap Hip-Skara Su Ruffles Pusėje Ritininės Tamsiai Žalia Korėja Dizainas

€19.17

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w42534

Komplektą sudaro: Tik Sijonas (be Diržo).

Dydis Pranešimas:

Amžius dydžio diagramos yra tik nuoroda!Dydžių yra daugiausia pagal vaikų ūgį.Taigi pls priemonė jūsų vaikai aukštis ir priešingai dydžių lentelė pasirinkite dydį.Jei riebalų,pls rinkitės 1 ar 2 dydžiais didesnius.

Konvertavimo Diagramos: atkreipkite dėmesį, 1cm=0.39 inc Sijonas Ilgis-102cm(40").Juosmens Yra Reguliuojamas.Turite atkreipti dėmesį į šiais atvejais: 1. Vardas, pavardė : Jei esate rusijos pirkėjui .Būtinai palikite savo vardą ir pavardę , jei ne, bet negali priimti paketą, mes negali būti atsakinga 2. Dydis : Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo , prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo , ačiū. 3. Bendradarbiavimas : Jei norite, kad mūsų ilgalaikis bendradarbiavimas su vis labiau palankios kainos.Prašome susisiekti su mumis aktyvus.

4. Spalva :Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos:Nightshirt Uk, Hdmi Iphon S8, Stendai 30gramos, N55 įtempėjas, Fr1200 Skrydžio, Master 3 Atvejis, Rankines, Džipas, Mi8 Atveju Atvartu, Nailono Pavarų 36.

Prekės Pavadinimas WUYANGTONGDA
Šokių Tipas Pilvo Šokiai
Medžiaga Spandex
Lytis MOTERIS

Parašykite savo atsiliepimą!

Pilvo Šokio Kostiumas Moterims Pilvo Šokių Sijonas Wrap Hip-Skara Su Ruffles Pusėje Ritininės Tamsiai Žalia Korėja Dizainas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai