Lixada H801 Medžioklės Camera 16MP 1080P Takas Kamera Lauko Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Gyvūnijos Skautų Kamera su PIR Jutiklis

€58.30

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w40842

Šis takas fotoaparatas yra paprasta naudoti ir fotografuoti laukinės gamtos vaizdus ir vaizdo įrašus.Ji pasižymi itin švarus 16MP vaizdo raiška ir 1080P aukštos raiškos video įrašus.Unikalus PIR jutiklis siūlo platų aptikimo kampas 120 laipsniu, ir 65 metrų diapazone.0,6 s greitai sukelti greičio ir 3 nuotraukos multi-shot garantuoti, kad jūs niekada nepraleisite jokių veiksmų seką.Tai ne tik žaidimas, kamera, skautų kamera, medžioklės kameros ar laukinės gamtos fotoaparato - šis prietaisas taip pat plačiai naudojamos vaizdo stebėjimo atokiose vietovėse, kur prijungimo prie elektros tinklo galia yra neįmanoma arba įrodymų, kad pažeidimas turi būti pateikta.

Savybės:

8 Megapikselių CMOS jutiklis 16 Megapikselių nuotraukas ir 1080P video su aukščiausios apibrėžimas ir aiškumo.

46pcs juoda IR blykste Led 65 pėdų nakties vizija.

Unikalus PIR jutiklis dizainas siūlo 120 laipsnių plataus aptikimo kampas ir 65 pėdų aptikimo diapazonas.

Įspūdingas 0.6 antra super greitai sukelti greitį.Jūs niekada nepraleisite jokių vienu judesiu.

3 nuotraukas Multi-shot", Intervalas, Timelapse, Slaptažodžio apsauga, Laikas, Serijos, Aplinkos temperatūros matavimo, Akumuliatoriaus indikacija.

Built-in 2.31 colio TFT spalvotas ekranas leidžia jums matyti ir peržiūrėti atvaizdus ir vaizdo įrašus.

Gerai pastatytas ir patvarus, IP56 atsparus vandeniui ir dulkėms.Galima naudoti esant ekstremalioms temperatūroms nuo -20°C~60°C.

Plačiai naudojamas: Kameros spąstus medžioklės.Gyvūnų arba incidento stebėjimo.Pagrindinis puslapis/turto saugumo.Buveinė arba viešojo naudojimo.Bet vidaus ir išorės priežiūros, kai pažeidimo įrodymų, turi būti pateikta.

Techniniai duomenys:

Ekranas: 2.31 colio TFT-LCD ekranas

Vaizdo Jutiklis: 8MP CMOS jutiklis

Atvaizdo Dydis: 16MP/12MP/8MP/5MP

Vaizdo Įrašas: 1920X1080@25fps; 1280 x 720p@30fps; 840×480p@30 fps; 640×480p@30 k / s

PIR Objektyvo Kampas: 120° (Pagrindinis PIR: 60°; iš Kairės: 30°; Dešinėje: 30° )

Sukelti Greitis: 0.6 s

PIR Aptikimo Atstumas: 20m / 65ft

Naktinis Matymas: 20m / 65ft

Nuotrauka: 1P, 3P

Vaizdo Formatas: MOV (H. 264)

Failo Formatas: JPEG/AVI(MJPG)

Laiko tarpas: 0second~24 valandos

Serijos Nr.: 4 skaitmenų ir 26 abėcėlės nustatyti pagal save

Budėjimo srovė: Paketų Sąrašą:

1 * vaizdo Kameros

1 * USB Kabelis

1 * AV Kabelis

1 * Dirželis

1 * Mount

1 * Nustatyti sraigtinių

1 * Vartotojo Instrukcija (Anglų/Kinų)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.juozasrimkus.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.juozasrimkus.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos:Medžioklės Kamera 801, Hc801 Medžioklės Fotoaparatas 9, "pasidaryk Pats" žvejybos Ritės, Furibee, Kamera Medžioklės H801, Kontrolės Rgbw Wifi, 810 Medžioklės Kameros, Nardymo Ritės Piršto Ritės, "pasidaryk Pats" Ritės Ritės, Rgbw Wifi.

Modelio Numeris H801 Medžioklės Kameros
Prekės Pavadinimas LIXADA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Lixada H801 Medžioklės Camera 16MP 1080P Takas Kamera Lauko Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Gyvūnijos Skautų Kamera su PIR Jutiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai